Ultimele Stiri
Editoriale

Stiri Politice

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe Exclusiv
Cristian Diaconescu: „Este o criză de securitate. Orice se întâmplă cu Ucraina are consecințe pentru România, care se află în ochiul vulcanului”
Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu apreciază că în actuala criză provocată de o posibilă mutare a Rusiei în Ucraina, România se află chiar „în ochiul vulcanului”. Acesta a avertizat și de „zona de compromis” pe care o reprezintă România pentru Rusia în discuțiile cu americanii. Cristian Diaconescu a explicat că nu este vorba de un pericol militar pentru România, însă este un „pericol foarte mare, fiind într-o criză de securitate”, în emisiunea Controversat de vineri seară, la Realitatea PLUS.


Emil Boc și George Simion Foto: Strictsecret.ro Exclusiv
Scenariu-bombă la Culisele Statului Paralel. Ce ar negocia George Simion cu Ilie Bolojan și Emil Boc
Scenariu-bombă lansat la Culisele Statului Paralel despre mișcările subterane de pe scena politică autohtonă. Doi dintre cei mai importanți lideri locali ai PNL, Ilie Bolojan și Emil Boc, ar fi avut o întâlnire de taină cu liderul AUR George Simion, cu care ar negocia o viitoare platformă naționalistă de tip modern, care ar urma să promoveze un candidat la președinție.

Stiri Economice

Facturi energie
FACTURILE URIAȘE îi sufocă pe români: Răspunsul la reclamații vine foarte greu. Ce pot face oamenii în acest timp
Facturile uriaşe la energie şi gaze îi sufocă pe români. Guvernul le cere oamenilor să reclame la furnizori facturile ilegale. Mai mult, premierul dă asigurări că românii care nu îşi plătesc facturile greşite, nu vor avea penalităţi. Nu există însă nicio lege în acest sens. În plus, contestarea facturilor durează câteva săptămâni.  
Stiri ActualeCoronavirus
Peste 17 cazuri la mia de locuitori, în localitatea Corbeanca! Incidențe URIAȘE în alte 38 de orașe și comune din Ilfov
Valori alarmante ale incidențelor din județul Ilfov. Cea mai mare rată o înregistrează, în continuare, localitatea Corbeanca, care a depășit, astăzi, pragul de 17 cazuri la mie. Mai exact, vorbim despre o valoare de 17,4,  Corbeanca fiind urmată de Otopeni - 15,04, Mogoșoaia - 13,8 , Voluntari - 13,67 și Berceni - 13,65. Rate uriașe au însă 38 de comune și orașe ilfovene, dintr-un total de 40.


Stiri din Justiție

REACȚIA tatălui Raisei după scrisoarea polițistului: „Să meargă pe șantier” - Ce spune despre un nou martor
TATĂL Raisei, reacție după scrisoarea polițistului: „Să meargă pe șantier” - Dezvăluire despre noi IMAGINI tulburătoare de la tragedie
Tatăl Raisei i-a transmis un mesaj, vineri seară, polițistului care i-a omorât fetița pe trecerea de pietoni din București, acum o săptămână. Reacția vine după ce polițistul i-a trimis o scrisoare în care își cere iertare pentru ce a făcut. În plus, bărbatul a vorbit despre un nou martor la tragedie, care însă n-a fost inclus în ancheta poliției.

„Cazul Raisa”, la un pas de a se repeta! Copii, puși în pericol pe trecerea de pietoni de un șofer inconștient - Imagini ȘOCANTE Imagini socante
„Cazul Raisa”, la un pas de a se repeta! Copii, puși în pericol pe trecerea de pietoni de un șofer inconștient - Imagini ȘOCANTE
„Cazul Raisa”, la un pas de a se repeta oricând în România. Scene revoltătoare au fost surprinse în Brașov, în timp ce un grup de copii de grădiniță, supravegheat de educatoare, traversează pe o trecere de pietoni. Un șofer inconștient a fost sancționat dur de polițiști după ce ignoră grupul de copii mici pe trecerea de pietoni, fără a acorda prioritate. Stiri despre Vreme

Vreme /Profimedia
Vremea se menține RECE în toată țara! Ce VALORI se vor atinge în Capitală și când va NINGE
Dinu Mărășoiu, meteorolog ANM, a declarat, astăzi, la Realitatea PLUS, că vremea va rămâne rece în perioada următoare în toată țara, inclusiv în Capitală. La munte vor fi, în continuare, intensificări ale vântului care pot depăși, pe alocuri 100 km/h în zonele înalte, și viscol. În schimb, primii fulgi de nea se lasă așteptați în București.
Stiri din Sport