Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

România Suverană

Emisiune Realitatea.NET

Cu drag, despre România!

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi


Sursa foto: Facebook / MApN
Val de demisii în Armata Română, după izbucnirea războiului din Ucraina. Date oficiale de la MApN
Mii de militari și-au dat demisia din Armata Română după începerea războiului din Ucraina, dar și în contextul în care pensiile militare vor fi reformate. În primele nouă luni ale anului, 2.000 de cadre, ofițeri și subofițeri, au părăsit armata, un număr dublu față de anul 2021. În plus, numărul tinerilor înscriși la școlile militare s-a redus aproape la jumătate în acest an. 

ACTUALEditoriale

Ana Maria Păcuraru
ROMÂNIA SUVERANĂ | Visul românesc a rămas în basmele spuse de bunici
Bifăm un consens privind bugetul țării și PE măsurile de ajutor pentru românii săraci. Liderii coaliției -care au o majoritate zdrobitoare- de 70%, procent ce ar trebui să asigure liniștea țării, reușesc să strice această pace și își dau singuri cu stângul în dreptul. Vedem cum continuă scandalul pe toate palierele la vârful țării, după declarațiile controversate ale liderilor UDMR de ziua Națională a României. 
Stiri Politice

Bobby Păunescu, dezvăluiri bombă în scandalul de la B1TV Exclusiv
Bobby Păunescu, dezvăluiri bombă în scandalul de la B1TV: „Nu eu l-am chemat pe Oancea, el a venit”
Omul de afaceri Bobby Păunescu a făcut noi dezvăluiri explozive, despre scandalul de la B1 TV, după cel mai recent comunicat de presă publicat în numele postului de către Sorin Oancea și în care se fac acuzații la adresa trustului Realitatea Media. Păunescu a afirmat că Oancea n-ar fi trebuit să iasă în public cu astfel de acuzați, dar a povestit și despre cum a ajuns acesta în acționariatul postului. Bobby Păunescu a mai precizat că a început să aibă unele suspiciuni  legate de managementul lui Oancea, iar un control maraton al ANAF i-ar fi confirmat temerile. Acesta a anunțat că mai multe detalii despre declarațiile făcute de Sorin Oancea și cum au influențat B1 TV vor fi date în conferința de presă de miercuri, de la ora 14.00, la sediul televiziunii. 


Klaus Iohannis, președintele României
Klaus Iohannis, aluzii pentru Austria care se opune intrării României în Schengen, cu 2 zile înainte de decizia finală - Unde greșește Viena
Klaus Iohannis face o încercare palidă de a influența poziția Austriei în decizia finală de aderare a României la Spațiul Schengen de joi, la Consiliul Justiție-Afaceri Interne. În același timp, austriecii ne acuză că nu am făcut nimic pentru a opri zecile de mii de refugiați ilegali, însă migranții nici nu mai trec prin România, relatează Realitatea PLUS. 

Stiri Economice

Pretul titeiului
Prețul petrolului a scăzut puternic - Rușii iau în considerare să impună un nivel minim de vânzare
Preţurile petrolului au scăzut marţi cu peste 3%, la cele mai reduse niveluri de închidere din acest an, iar ţiţeiul Brent a terminat ziua la sub 80 de dolari pe baril pentru a doua oară în 2022, din cauza îngrijorărilor investitorilor provocate de incertitudinile economice, transmite Reuters. Miercuri dimineață prețul țițeiului european a scăzut chiar sub 79 de dolari pe baril.
Stiri Actuale

Foto arhivă
Gaudeamus 2022. Care sunt cele mai așteptate lansări de carte, după 2 ani de pauză
Târgul „Gaudeamus” și-a redeschis porțile pentru pasionații de carte, după doi ani de pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Cea de-a 29-a ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus va avea loc în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo în perioada 7-11 decembrie. Târgul va fi deschis zilnic, în intervalul orar 10 - 20, iar intrarea va fi gratuită.
Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport