Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

România Suverană

Emisiune Realitatea.NET

Cu drag, despre România!

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi
















Editoriale




Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Ce efecte are războiul asupra cunoașterii? Puterea exemplului și importanța de a menține Europa unită
Cunoașterea a devenit raspândită prin diferite metode: tipar, voce, imagine și lume virtuală, prin rețelele de social media. Metoda de cunoaștere s-a dezvoltat începand cu revelația, producerea și reproducerea, adesea retransmiterea ideilor. Însă care este cunoașterea autentică? Cum ne dăm seama care sunt fake-news-urile pe care este necesar să le ignorăm? 

Stiri Politice

George Simion la Realitatea PLus
George Simion, făcut praf de un lider PNL ”Avem şi noi un mic Putin, un troll al Kremlinului”
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, l-a criticat dur pe liderul AUR George Simion, numindu-l ”troll al Kremlinului", după ce a solicită ca România să nu mai ajute Republica Moldova. Muraru susține că Simion nu face decât să urmeze retorica propagandei Kremlinului, care urmărește desolidarizarea între popoarele care se opun invaziei din Ucraina.







Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție


Foto ilustrativ Exclusiv
Acuzații șocante ale părinților fetei bătute de colege la o școală din Teleorman. Dascălii și poliția ar vrea să mușamalizeze cazul
Acuzații grave lansate de părinții fetei de la o școală din județul Teleorman care a fost snopită în bătaie de 3 colege, chiar înainte de a se urca în microbuzul școlar. Tatăl biologic și cel adoptiv al adolescentei au relatat, în exclusivitate, la Realitatea Plus, că atât directoarea și diriginta, cât și șeful de post din Segarcea Mare vor ca reclamanții să renunțe la plângere. Părinții au mai relatat că în urma incidentului grav a fost sancționat băiatul care a filmat, iar fata care a fost victima amenințată cu exmatricularea.


Niculae Bădălău
Bădălău, amenințări pentru jurnaliști înainte să fie săltat de procurorii DNA - Culisele unei arestări cu cântec
Niculae Bădălău este greu de dat jos din funcție. Curtea de Conturi, în cadrul căreia fostul baron PSD deține post de conducere, spune că doar în cazul în care fostul parlamentar este trimis în judecată va fi suspendat din funcțiile. Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și dare de mită. Între timp, parlamentul a anunțat că se va reuni săptămâna viitoare pentru a-l revoca pe Bădălău din funcția pe care o deține la Curtea de Conturi. 

Stiri despre Vreme





Stiri din Sport