Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

România Suverană

Emisiune Realitatea.NET

Cu drag, despre România!

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Tensiunea arteriala
8 alimente care scad semnificativ tensiunea arterială și merită consumate cel puțino dată pe săptămână
Tensiunea arterială ridicată, cunoscută și sub numele de hipertensiune, este un factor de risc major pentru bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale, fiind una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial. Din fericire, pe lângă tratamentele medicamentoase, modificările dietei pot juca un rol esențial în controlul tensiunii arteriale. Anumite alimente pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale, oferind o abordare naturală și eficientă pentru menținerea unei inimi sănătoase. Iată câteva dintre cele mai eficiente alimente în acest sens:

ACTUAL


Nicusor Dan
Nicuşor Dan, desemnat oficial candidatul Forţa Dreptei la Primăria Capitalei: Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul oamenilor
Actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost desemnat oficial, sâmbătă, candidatul formaţiunii Forţa Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureştiului. El a afirmat că este posibil să fi făcut greşeli în timpul mandatului, dar a apreciat că nu şi-a bătut joc de votul oamenilor.

ACTUALEditoriale


Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: „Voi merge din ianuarie printre oameni, pregătesc un platou mobil”
Astăzi este penultima emisiune pe care o moderez în prime time aici, la Realitatea PLUS. Vreau ca acest tronson greu sa va aducă si bucurii nu doar dezbateri grele, fac eforturi sa găsesc partea pozitivă din tot ce se întâmpla zi de zi la noi, subiecte pe care trebuie sa le discutam si nu sa le trecem cu vederea, dar direcția pe care mi-o doresc este clar spre soluționare, spre rezolvare, spre prosperitate, stabilitate, pace. Nu îmi plac razboaiele. Dar iată: suntem înconjurați de războaie- Rusia, Israel, Ucraina acum si Serbia fierbe.

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: „Să ne păstrăm inimile sus și credința tare! Crăciunul a fost o bucurie”
Hristos s-a născut, copii ai lui Dumnezeu, așa cum glăsuia Sfântul Nicolae Velimirovici! A venit iarăși Ziua Bună. Poporul numește „zi bună” toate zilele pe care le prăznuiește. Nașterea Domnului este însă mama tuturor celorlalte zile bune. Nașterea Domnului este prima zi bună creștinească, zi care – prin strălucirea sa – i-a luminat pe fiii lui Adam și a adus bucurie în sufletele lor; prima zi dulce din multele mii de zile amare ale lumii păgâne.

Alexandra Păcuraru, realizator România Suverană     /  Foto: Bogdan Chircan
Alexandra Păcuraru: Au trecut 34 de ani de la răsturnarea regimului Ceaușescu. Trăim în democrație, ne-am câștigat libertatea, dar ne-am pierdut Revoluția
Au trecut 34 de ani de la răsturnarea regimului Ceaușescu. Trăim în democrație, ne-am câștigat libertatea, dar ne-am pierdut Revoluția. Se poate însă să fi pierdut ceva ce n-am avut? De 34 de ani există încă o nelămurire în mintea și inima tuturor: Justiția nu s-a pronunțat, iar istoria se mai scrie încă. Pe 22 decembrie 1989, după amiază, Comitetul Central este ocupat de revoluționari, după fuga lui Nicolae Ceaușescu. Începe lupta pentru putere. Românii intră în reședința lui Ceaușescu. Pentru oamenii care înduraseră foamea și frigul, nu luxul pe care îl găsesc acolo este șocul suprem, ci alimentele pe care ei nu le văzuseră de ani de zile. Ceaușescu a fost singurul lider din lagărul comunist care a avut acces la împrumuturi de la FMI și Banca Mondială, de unde a luat bani ca să-și pună în aplicare politica de industrializare forțată. În anul 1981, România intră în incapacitate de plată, iar Ceaușescu decide plata integrală a datoriei externe. Ceaușescu nu a plătit datoria externă din buzunarul lui. Au plătit românii, cu prețul unor suferințe imense. 

Stiri Politice

Sondajul care dinamitează clasa politică: pe cine vor românii în Parlamentul European
Sondajul bombă care răstoarnă calculele pentru viitoarele alegeri europarlamentare - INSOMAR
Date-bombă în cel mai recent sondaj privind scorurile electorale pe care le-ar putea obține formațiunilor politice la viitoarele alegeri. Este prima sondare a opiniei publice după anunțul privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, iar marea surpriză este creșterea partidului AUR, condus de George Simion, arată datele sondajul INSOMAR prezentate de Realitatea Plus.


Stiri Economice

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport