JUSTIŢIE












Culisele Statului Paralel. Noi detalii despre abuzurile lui Coldea și Dumbravă. Mușamalizarea dosarelor din DNA
Culisele Statului Paralel. Noi detalii despre abuzurile lui Coldea și Dumbravă. Mușamalizarea dosarelor din DNA
Noi detalii despre modul în care Florian Coldea și Dumitru Dumbravă controlau justiția. Cei doi generali și-ar fi arătat influența în dosarul fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, care a fost condamnat în 2020 de către magistratul Mariana Constantinescu de la Curtea de apel București. Această judecătoare se ocupă și de dosarul lui Cătălin Hideg privind deturnarea de fonduri europene. Omul de afaceri este cel care i-a denunțat pe Florian Coldea și Dumitru Dumbravă și a depus mai multe înregistrări la procuratură. 

ACTUAL
















Kristof Lajos,
Kristof Lajos, "Antrenorul de genii", a crescut în orfelinat. Întâlnire șocantă cu mama biologică
Informații șocante ies la iveală din trecutul lui Kristof Lajos. Bărbatul care a violat un adolescent de doar 14 ani a crescut la orfelinat și a mărturisit că, atunci când și-a văzut pentru prima dată mama, ”a fost un șoc”. Între timp, tatăl băiatului agresat sexual de Kristof Lajos a făcut dezvăluiri cutremurătoare. În urmă cu doar câteva luni, cel numit ”antrenorul de genii” l-ar fi amenințat pe acesta și i-ar fi spus că el este cel care îi face programul adolescentului pe care îl abuza sexual. Urmează imagini și informații cu impact emoțional! 

ULTIMELE STIRI



Crima de la Brăila. Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori
Crima de la Brăila. Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori: doctorița, ucisă la comandă de un interlop
O nouă ipoteză este luată în calcul de anchetatori în cazul crimei de la Brăila. Doctorița ar fi fost ucisă la comanda unui interlop periculos din Republica Moldova. Potrivit presei, individul ar fi chiar fostul ei iubit de peste Prut. Bărbatul o amenințase de nenumărate ori pe femeie, pentru că l-ar fi părăsit când acesta intrase în închisoare și, spun jurnaliștii, i-ar fi furat și o sumă mare de bani cu care ar fi reușit să își deschidă afacerea de la Brăila. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!  

ULTIMELE STIRI