Foto ilustrativ Exclusiv

"Culisele statului Paralel". Dezvăluiri în exclusivitate din dosarul retrocedărilor către omul de afaceri Costică Costanda

Noi dezvăluiri în exclusivitate la “Culisele Statului Paralel” în dosarul în baza căruia omul de afaceri Costică Costanda a blocat conturile Primăriei Capitalei pentru recuperarea sumei de 120 de milioane de euro. Unul dintre terenurile pe care instituția condusă de Nicușor Dan ar vrea să-l ofere ca parte din compensație s-ar afla în litigiu în instanță, iar documentele exclusive prezentate la “Culisele Statului Paralel” încă o serie de neconcordanțe ce ridică semne de întrebare.

JUSTIŢIE
Percheziții de proporții la angajații RAR
Percheziții de proporții la angajații RAR: 37 de mandate de aducere pentru persoane bănuite de corupție - Precizările instituției
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de corupție.

ULTIMELE STIRI

Elena Udrea
Eliberare Elena Udrea: Înalta Curte a AMÂNAT recursul în casație - Adrian Alexandrov, prezent la proces
Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat, luni, pronunțarea pe recursul în casație exercitat de avocații Elenei Udrea, în dosarul „Gala Bute”, unde fostul ministru a primit o condamnare, în 2018, de 6 ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu. La instanța Supremă a fost prezent soțul Elenei Udrea - omul de afaceri Adrian Alexandrov, deși acesta nu are nicio calitate în dosar.

ULTIMELE STIRI