Negociatorul şef al Iranului în domeniul nuclear, Ali Bagheri Kani. Foto: Profimedia

Iranul tună și fulgeră: În cazul unor represalii ale Israelului va răspunde „în câteva secunde” cu ”arme neutilizate până acum”

Tensiunile dintre Iran și Israel ating cote alarmante, pe fondul avertismentelor emise de autoritățile iraniene. Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian.

EXTERN

Atacul cu cuțitul de la biserica din Sydney a fost un „act terorist”. Poliția l-a arestat pe agresor
Mobilizare fără precedent după atacul din Israel / Foto: Profi Media
Mobilizare fără precedent după atacul din Israel. Cabinetul de război a amânat contraofensiva israeliană
Este alertă la nivel mondial, după atacul asupra Israelului. Potrivit autortităților iraniene, SUA au fost informate înainte că operaţiunea împotriva Israelului va fi una limitată. În același timp, armata israeliană a publicat primele imagini cu momentele în care doboară cele 324 de drone și rachete de croazieră trase din Iran. Totodată, seara trecută a avut loc reuniunea cabinetului de război, care s-a încheiat fără o decizie clară privind modul în care Israelul va răspunde atacului Iranului. Toate acestea vin după ce pentru prima dată în istorie Iranul a atacat Israelul. 

EXTERN