Articolele din categoria EXTERN:

Un nou val de căldură extremă va lovi numeroase destinații de vacanță din Europa
Avertisment fără PRECEDENT pentru britanici. Ce destinații de vacanță li se recomandă să evite, unde vor fi și 46 grade Celsius?
Avertisment fără precedent al meteorologilor de la ANM-ul britanic, Met Office. Aceștia au transmis o informare oficială către turiștii care se pregătesc pentru vacanța de vară și au ales ca destinații țări din sudul Europei. Turiștii au fost avertizați că se pot confruntă de valuri de căldură extremă, cu temperaturi de până la 46 de grade Celsius, dar și cu un risc de incendii de vegetație sau pene de curent.
Kamala Harris/Profimedia
Kamala Harris, prima apariţie publică după retragerea lui Biden din cursa prezidențială: Moştenirea realizărilor din ultimii 3 ani, de neegalat în istoria modernă
În prima sa apariţie publică de când preşedintele Joe Biden a ieşit din cursa prezidenţială, vicepreşedintele Kamala Harris, pe care şeful Casei Albe o susţine ca să îi succeadă în funcţie, a lăudat moştenirea politică a acestuia. "Moştenirea realizărilor lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă", a spus Kamala Harris la un eveniment găzduit la Casa Albă pentru sportivii din campionatul NCAA.
Incident terifiant în Leeds: O tânără de 19 ani și-a incendiat mașina cu cei doi copii înauntru
Incident terifiant în Leeds: O tânără de 19 ani și-a incendiat mașina cu cei doi copii înauntru
Un nou incident terifiant a avut loc în Leeds, Marea Britanie, în contextul unui climat deja tensionat. După recentul scandal în care un grup de români a provocat distrugeri după ce patru copii au fost luați de serviciile sociale, un caz și mai șocant a ieșit la iveală: o tânără de 19 ani a fost arestată sub acuzația că și-a incendiat mașina în care se aflau cei doi copii ai săi.
Casa Albă
Reacţii internaţionale la cald după anunțul retragerii lui Joe Biden din cursa pentru Casa Albă. Cât de diverse sunt opiniile principalilor lideri politici ai lumii
Reacţiile liderilor internaţionali la anunţul de duminică al preşedintelui american Joe Biden, care a decis să se retragă din cursa pentru alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie nu au întârziat să apară. Părerile mai-marilor lumii sunt împărțite. Astfel, în timp ce preşedintele Israelului, Isaac Herzog, i-a mulţumit lui Biden pentru că este un "adevărat aliat al poporului evreu", Kremlinul s-a declarat "atent" la evoluţia situaţiei.