LIFESTYLE
Surpriză de proporții pentru arheologii Muzeului Județean din Bistrița

Mesaj emoționant, descoperit într-o sticluță sigilată, în zidul unei biserici din jud. Bistrița-Năsăud

Surpriză de proporții pentru arheologii Muzeului Județean din Bistrița, care au descoperit un emoționant mesaj, ascuns într-o firidă din biserica reformată din Nușeni. „Sticluța prezenta în interiorul ei un sul de hârtie. Cu acordul preotului paroh reformat Zoltán-Barna Márton, am deschis cu mare grijă sticluța respectivă și – spre suprinderea noastră…”

ACTUAL
BIZAR

FRESH REFRESH

HOROSCOP

LUMEA ANIMALELOR

MODĂ & FRUMUSEŢE

MONDENDan Bittman nu crede în pandemei, ci în subjugarea oamenilor de către autorități Exclusiv

VIDEO Dan Bittman și oculta mondială. Show total în direct la Realitatea PLUS : „Nu avem pandemie, e o miciună!”

Muzicianul Dan Bittman, personaj declarat împotriva măsurilor de prevenție, a ținut să sublinieze că autoritățile vor doar să-i subjuge pe români, ca să le fie tot mai rău. Bittamn s-a declarat și fan al doctoriței Groșan, de la Oradea, care spunea că oxigenul nu este bun pentru bolnavii Covid. Iar ca spectacolul să fie complet, cântărețul a început să se plimbe pe străzile localității unde se află, fără mască de protecție pe față.


Concert la Barcelona - experiment COVID-19, 27 martie 2021 Video

CONCERT în pandemie la Barcelona - 5.000 de oameni au participat la un experiment COVID-19. Primele concluzii

Un concert amplu la care au participat 5.000 de spectatori, un prim eveniment de acest fel organizat la Barcelona de la declanșarea pandemiei de coronavirus, s-a desfășurat sâmbătă seară. Nu a fost însă unul ilegal, după cum se crede, ci a fost special pentru a testa rata de infectare la un asemenea eveniment și efectul  măsurilor sanitare luate până în prezent pentru stoparea epidemiei de COVID-19. Masca de protecție și testul antigen au fost incluse în prețul biletului. 


TIMP LIBER


Orhidee Vanda

Nu știi ce să-i dăruiești iubitei tale? Orhideea Vanda – cea mai frumoasă dintre flori (P)

Orhideea Vanda este una dintre speciile de orhidee cele mai populare și îndrăgite, reprezentând un cadou minunat pentru iubitorii de flori, împreună cu orhideea Phalaenopsis. Orhideea Vanda este extrem de elegantă și este dăruită deopotrivă atât persoanelor dragi, cum sunt iubita, soția sau mama ta, cât și în aranjamentele florale protocolare pentru șefi sau parteneri de afaceri, ori pentru evenimentele speciale.
TRAVEL

Scufundări faleza Cazinoului din Constanța

DEZASTRU arheologic la Constanța. Cum riscă România să piardă 1 milion de euro din cauza unui arheolog incompetent 

Cazinoul (și faleza lui), cea mai reprezentativă imagine a Constanței. O construcție monument istoric, așezată pe locul în care cu două mii de ani în urmă era un port antic de seamă, este mândria Constanței. Doi dintre arheologii Muzeului de Arheologie Constanța au dat undă verde, în iunie 2020, apariției de construcții peste vestigiile antice de sub mare, de lângă Cazino. Aceiași arheologi au început să dea vina acum pe pe Ministerul Culturii, pe DNA, pe Armata Română ca să-și acopere defectuoasa cercetare din teren. Cei doi au făcut un raport care poate duce la distrugerea vestigiilor antice.
Zanzibar/sursa foto: Pixabay

De ce să alegi o vacanță în ZANZIBAR. Ce spune MUDI, ghidul turistic local care vorbește limba română

Muhammed Suleiman Yussuf (Mudi), ghid turistic din Zanzibar, a vorbit despre ce înseamnă o vacanță în arhipelagul african. Acesta a precizat, la Realitatea PLUS, că își dorește să viziteze România cât de curând, însă totul depinde de modul în care va evolua pandemia. Mudi a mai spune că turiștii care vizitează Zanzibarul se întorc și a doua oară cu o altă vacanță în arhipelag.