LIFESTYLE

Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 decembrie


BIZARSursă: Profimedia
A găsit în fișierele NASA dovezi despre extratereștrii. Conspirația care a aprins imaginația
Povestea unuia dintre cei mai renumiți hackeri din istorie, acuzat de SUA că a dat cel mai amplu atac cibernetic asupra unui sistem computerizat militar, continuă să ridice numeroase semne de întrebare. Acuzația că Gary MacKinnon a spionat a fost retrasă, în cele din urmă, iar declarațiile sale privind așa-zise probe ale existenței extratereștrilor au ajuns să fie des citate ca o certitudine în cercurile conspiraționiste. Pe de altă parte, hackerul se pare că ar avea un diagnostic conex autismului. 


FRESH REFRESH

HOROSCOP


Horoscop TAROT ZILNIC sambata 3 decembrie 2022
Horoscop TAROT ZILNIC sambata 3 decembrie 2022. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.LUMEA ANIMALELOR

MODĂ & FRUMUSEŢE

Brand de lux contestat de clienți pe internet/ Captură TikTok
Brand de lux, contestat masiv de clienți pe internet! Reclama care îi aduce pierderi financiare uriașe - VIDEO
În urma scandalului de pedofilie în care este implicat celebrul brand de lux Balenciaga, mai mulți clienți ai casei de modă și-au distrus hainele în semn de protest. A devenit deja un trend pe rețelele de socializare în care articolele vestimentare care depășesc câteva mii de euro sunt rupte sau aruncate la gunoi. Totul din cauza unei reclame în care au apărut copii și accesorii sexuale. 
MONDEN

Corina Chiriac
Corina Chiriac, rețetă de criză din comunism. Cum se spăla șnițelul ca să rămână cărnița
În perioada de austeritate prin care trecem, din cauza scumpirii energiei și a alimentelor de strictă necesitate, tot mai multe rețete de "criză" din perioada raționalizării impuse de Nicolae Ceaușescu revin în actualitate. Chiar dacă azi pare greu de crezut, carnea era un lux, pentru că nu se găsea în cantități suficiente și se distribuia pe cartelă. Îndrăgita solistă Corina Chiriac a povestit, într-un interviu, ce artificii făceau părinții ei pentru a avea o bucată de carne la masă.
TIMP LIBER

TRAVEL