LIFESTYLE
Anunțul prințesei a întristat o țară întreagă
Kate Middleton își pregătește retragerea într-o locație izolată, ca să scape de presiunea presei tabloide
Kate Middleton ar urma să se retragă într-o locuință discretă și departe de presa tabloidă, care vânează orice imagine cu ea. Conform unor surse din cadrul Familiei Regale, deja s-a demarat amenajarea acestui spațiu secret, unde soția prințului moștenitor al tronului britanic va putea să se odihnească și să se recupereze în urma tratamentului împotriva cancerului.

LIFESTYLETrusa de prim ajutor și triunghiurile reflectorizante NU vor mai fi obligatorii pentru o anumită categorie de șoferi. Vezi dacă te afli printre ei
Trusa de prim ajutor și triunghiurile reflectorizante NU vor mai fi obligatorii pentru o anumită categorie de șoferi. Vezi dacă te afli printre ei
Camera Deputaților a adoptat, recent, un proiect de lege prin care trusa de prim ajutor și triunghiurile reflectorizante nu mai sunt obligatorii pentru toate vehiculele. Până în prezent, conform Codului Rutier, toate vehiculele trebuiau să fie echipate cu un kit de siguranță care să includă o trusă medicală, un stingător, două triunghiuri reflectorizante și o vestă.

LIFESTYLE

BIZAR

FRESH REFRESH

HOROSCOPZodii cu noroc la bani / Foto: Profi Media
Zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Cine ar putea să-și încerce norocul în afaceri
Astrologia joacă un rol important pentru mulți oameni în încercarea de a înțelege mai bine diverse aspecte ale vieții, inclusiv cele financiare. Anumite zodii par să aibă un avantaj când vine vorba de norocul la bani, fie că este vorba de oportunități de investiții, creșterea veniturilor sau descoperirea unor noi surse de câștig. Iată un top al zodiilor care se bucură de cea mai mare favorabilitate financiară în 2024.


LUMEA ANIMALELOR


Stai la curte și ai câine? Atunci trebuie să sții asta: la ce distanță de gardul vecinului trebuie amplasată cușca patrupedului/ unsplash.com
Stai la curte și ai câine? Atunci trebuie să sții asta: la ce distanță de gardul vecinului trebuie amplasată cușca patrupedului
Atunci când vine vorba de amenajarea curții, proprietarii trebuie să fie conștienți de regulile și reglementările prevăzute de lege, inclusiv cele referitoare la animalele de companie, cum ar fi câinii. De exemplu, de la distanța dintre cușca câinelui și gardul vecinului până la înălțimea permită pentru cușcă, legislația impune norme stricte pentru a preveni potențialele neplăceri și conflicte între vecini.

Vipera nicolschii este specifică zonei Rusia-Ucraina
Vipera NEAGRĂ din Rusia și Ucraina, zărită în pădurile din jurul Iașiului. Apariția alimentează temerile
Vipera neagră nicholschii, supranumită și vipera timidă, a fost zărită în zona pădurii de la marginea Iașului. Potrivit specialiștilor, în urmă cu 10-15 ani era o raritate semnalarea prezenței viperelor în județ Iași și îi avertizează pe amatorii de senzații tari să nu facă gesturi necugetate. Statisticile arată că 90% dintre mușcăturile de viperă sunt provocate de gesturi teribiliste, nu de atacuri inevitabile ale șerpiilor.


MODĂ & FRUMUSEŢE

MONDEN

Ce pensie are Elena Merișoreanu și cum își administrează cheltuielile: „Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă”
Ce pensie are Elena Merișoreanu și cum își administrează cheltuielile: „Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă”
Elena Merișoreanu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, cu o carieră de peste 60 de ani, a vorbit recent despre veniturile sale din pensie și despre cum își gestionează cheltuielile personale. Artista este recunoscută pentru sinceritatea cu care discută despre viața personală, iar recent, în cadrul unei emisiuni televizate, a oferit detalii despre aspectele financiare ale vieții sale.

Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult
Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult
Mihaela Tatu, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc, a vorbit deschis despre frica de moarte și cum pierderile suferite în familie i-au marcat profund existența. Într-un interviu sincer acordat în cadrul podcastului „Universul Parental”, vedeta a împărtășit câteva dintre cele mai intense și personale momente ale vieții, momente care au făcut-o să aprecieze cu adevărat fiecare zi.TIMP LIBER

TRAVEL