LIFESTYLE
















Câte ouă ai voie să mănânci într-o săptămână fără să îți pui sănătatea în pericol
Câte ouă ai voie să mănânci într-o săptămână fără să îți pui sănătatea în pericol. Recomandările nutriționiștilor
Cât de multe ouă poți mânca pe săptămână fără să-ți afecteze sănătatea? Ouale sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale esențiale. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, au existat numeroase dezbateri cu privire la cât de des ar trebui să consumăm ouă, datorită conținutului lor de colesterol. În acest articol, vom analiza recomandările actuale și beneficiile consumului de ouă.

ACTUAL



Brigitte Pastramă. Foto; Facebook
Suma exorbitantă pentru care Brigitte Pastramă își vinde vila din Pipera. „Mă costă întreținerea ei 3000-3300 de lei în fiecare lună”
Brigitte Pastramă a făcut o alegere surprinzătoare în urma unei analize atente a situației sale financiare. După o perioadă de reflecție, aceasta a decis să își vândă vila de lux situată în prestigioasa zonă Pipera, valorificând astfel o oportunitate de a obține o sumă considerabilă. Această hotărâre a fost inspirată de realizarea că, deși imobilul îi aducea un statut social privilegiat, nu îi oferea un venit sustenabil și, în schimb, genera cheltuieli inutile, motiv pentru care Brigitte a ales să își redirecționeze resursele către proiecte mai profitabile.

ACTUAL




BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP





LUMEA ANIMALELOR

Cel mai mare azil pentru ornitorinci din lume și-a deschis porțile. Proiect pentru protejarea mamiferelor
Cel mai mare azil pentru ornitorinci din lume și-a deschis porțile. Proiect pentru protejarea mamiferelor
Cel mai vast centru de conservare dedicat ornitorincilor din lume și-a întâmpinat primii rezidenți, marcând un pas semnificativ în protejarea acestui mamifer semiacvatic exclusiv australian. În contextul amenințărilor tot mai mari asupra habitatului său, inclusiv schimbările climatice și activitățile umane, acest proiect ambițios vizează salvarea și studierea ornitorincilor.

15 rase de câini care nu lasă păr
15 rase de câini care nu lasă păr. Sunt companionii perfecți pentru cei care au alergii și, în plus, te scapă de grija curățării după ei
Câinele este cel mai bun prieten al omului: dar ce faci atunci când relația voastră e primejduită de alergiile pe care chiar el le provoacă? Din păcate, legătura multora dintre noi cu atât de iubitele patrupede este pusă în pericol de părul care ne provoacă strănut, mâncărimi sau chiar reacții alergice severe. Ce e de făcut? Să adopți exemplare din rase de câini care nu lasă păr.



MODĂ & FRUMUSEŢE



Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele și schimbările în stilul de viață obligă mai mulți oameni să depună eforturi și să fie mai restrictivi cu alegerile lor culinare. Dieta cu mere este însă o modalitate ușoară prin care poți pierde în greutate, spun specialiștii.


MONDEN



Ce etnie are Mirabela Dauer? Puțini fani cunosc acest aspect al artistei
Ce etnie are Mirabela Dauer? Puțini fani cunosc acest aspect al artistei
Mirabela Dauer, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din România, s-a născut pe 9 iulie 1947, în București. De-a lungul unei cariere impresionante de peste cinci decenii, artista a cucerit publicul cu vocea sa distinctivă și repertoriul său bogat, care include hituri devenite clasice ale muzicii ușoare românești. Cu toate acestea, puțini cunosc detalii despre originile sale și despre legăturile profunde cu familia sa.


TIMP LIBER





TRAVEL

Zona din România care i-a înnebunit pe americani. Peisajele de vis care fac senzație
Zona din România care i-a înnebunit pe americani. Peisajele de vis care fac senzație - VIDEO
Revista Time din Statele Unite a lăudat recent Via Transilvanica din România, recomandând-o ca o destinație de top pentru cei care caută o vacanță relaxantă într-un cadru natural spectaculos. Traseul, care traversează România de la Mănăstirea Putna din Bucovina până la Drobeta-Turnu Severin pe malul Dunării, a fost evidențiat pentru frumusețea sa deosebită și importanța sa culturală și ecologică.


Prețuri piperate în Mamaia: Cât costă să faci plajă pe cearșaf? E mai scump decât să închiriezi un șezlong
Prețuri piperate în Mamaia: Cât costă să faci plajă pe cearșaf? E mai scump decât să închiriezi un șezlong
Una dintre cele mai exclusiviste stațiuni de pe litoralul românesc, Mamaia a devenit o destinație costisitoare pentru vacanțele de vară. Dacă te gândești să faci plajă pe cearșaf în această stațiune, trebuie să știi că prețurile pot depăși adesea costul închirierii unui șezlong. Iată ce trebuie să știi despre cheltuielile pe care le implică o zi la plajă în Mamaia.

Cel mai romantic traseu se redeschide. Unde se află „Calea Iubirii”
Cel mai romantic traseu se redeschide. Unde se află „Calea Iubirii”
După 12 ani de la închiderea sa, „Calea Iubirii”, cel mai romantic traseu turistic din regiunea italiană Cinque Terre, își redeschide porțile pentru vizitatori. Acest eveniment mult așteptat va avea loc pe 27 iulie, datorită noilor măsuri de siguranță implementate după alunecarea de teren din septembrie 2012, care a rănit patru turiști australieni. Acest incident a subliniat necesitatea unor renovări și îmbunătățiri de siguranță urgente.