LIFESTYLE
Cireșele de mai, aur pentru sănătate
Cireșele de mai, aur pentru sănătate - de ce trebuie să le mănânci cu o oră înainte de culcare
Cireșele sunt unele dintre cele mai delicioase fructe ale verii, preferate atât de cei mici, cât și de adulți. Sunt atât de versatile, încât nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acrișoare, dulci, amare, albe, roz, roșii, vișinii, un preaplin de culori și arome bogate. Dar frumusețea nu se oprește la aspect. Beneficiile pentru sănătate ale cireșelor sunt uriașe. 

ACTUAL
BIZAR

FRESH REFRESH

HOROSCOP


Singurul bărbat din horoscop care regretă că a înșelat - zodia frământată de remușcări
Singurul bărbat din horoscop care regretă că a înșelat - zodia frământată de remușcări
Simplul gând că ai putea trece prin experiența de a fi înșelată probabil că îți dă fiori pe șira spinării. Aproximativ 25% din bărbații implicați într-o relație ajung să își trădeze partenera din varii motive. Însă momentul acela îngrozitor în care descoperi aventura nici nu se compară cu ce urmează după, adică necesitatea luării unor decizii importante pentru viitorul vostru.LUMEA ANIMALELOR

MODĂ & FRUMUSEŢE

MONDEN

TIMP LIBER


Sfinții Constantin și Elena
Sfinții Constantin și Elena. Ce NU ai voie să faci pe 21 mai - este mare păcat!
Sfinții Constantin și Elena 2022. Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe 21 mai pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa, Elena. Sfântul Constantin a fost fiul împăratului Constantius Chlorus și al Elenei. S-a născut la 27 februarie 272, în cetatea Naissus (astăzi, Nis, în Serbia). După moartea tatălui său, în 304, a fost proclamat împărat. Intră în conflict cu Maxențiu, fiul împăratului Maximian, pentru că acesta dorea să ocupe funcția pe care el o deținea. În acest articol, realitatea.net vă prezintă cele mai frumoase obiceiuri şi tradiţii de Sfinții Constantin şi Elena: ce nu ai voie să faci pe 21 mai?

Programul "Litoralul pentru toţi" se lansează duminică
Programul "Litoralul pentru toţi" se lansează duminică. De la cât pornesc prețurile anul acesta
Românii își vor putea petrece vacanțele pe litoral la prețuri mai mici. Programul social “Litoralul pentru toţi” începe duminică și ține până pe 19 iunie. în această perioadă turiști vor găsi cazări în hoteluri și pensiuni la prețuri cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon. Pentru ediţia din acest an şi-au anunţat participarea zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. 


TRAVEL