LIFESTYLE
Sursa foto: Pixabay
Cum îți afectează mâncarea procesată sănătatea?
Probabil că auzi des că mâncarea procesată are un impact negativ asupra sănătății, dar care sunt riscurile la care te expui? Află ce se întâmplă când consumi alimente procesate. În ultima vreme principiile nutriției sănătoase revin asupra tendinței de a consuma alimente procesate. Acestea pun în pericol sănătatea persoanelor care le aleg din lipsa timpului sau pentru că au un gust mai bun. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Chapel Hill, 60% dintre alimentele cumpărate la nivel anual sunt procesate. Între timp, lista de efecte negative ale acestor alimente este în creștere continuă, astfel încât sunt necesare măsuri rapide pentru menținerea unui meniu sănătos. 

ACTUAL
BIZAR
Sursă: Profimedia
A găsit în fișierele NASA dovezi despre extratereștrii. Conspirația care a aprins imaginația
Povestea unuia dintre cei mai renumiți hackeri din istorie, acuzat de SUA că a dat cel mai amplu atac cibernetic asupra unui sistem computerizat militar, continuă să ridice numeroase semne de întrebare. Acuzația că Gary MacKinnon a spionat a fost retrasă, în cele din urmă, iar declarațiile sale privind așa-zise probe ale existenței extratereștrilor au ajuns să fie des citate ca o certitudine în cercurile conspiraționiste. Pe de altă parte, hackerul se pare că ar avea un diagnostic conex autismului. 

FRESH REFRESH

HOROSCOP
Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 decembrie
Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 decembrie: Luna Plină va suda cuplurile și le va da curaj să se gândească la un viitor în doi
Luna decembrie a început în forță, iar această săptămână va dovedi acest lucru. Îndrăgostiții vor observa încă din primele zile cât de bine le merge, având în vedere că relațiile lor vor deveni mai sudate. Contextul astral este responsabil pentru evoluția cuplurilor, așa că trebuie să descoperim împreună ce evenimente majore vor avea loc în perioada 5 – 11 decembrie.

LUMEA ANIMALELOR


Câini husky (Profimedia)
5 rase de câini pe care n-ar trebui să le cumpărați de prima dată
Tot mai mulți oameni care decid să-și ia un câine nu mai studiază serios caracteristicile rasei respective, pentru a știi exact la ce să se aștepte. Așa se ajunge în situații din care nimeni nu are de câștigat, dar cel mai afectat este, de regulă, animalul. Un renumit crescător și specialist în psihologe canină american a făcut o listă a raselor pe care nu este bine să le luați la primă achiziție. Recomandările nu au conotații negative la adresa câinilor, ci atrag atenția asupra anumitor calități pe care trebuie să le aibă stăpânii.MODĂ & FRUMUSEŢE

MONDENCorina Chiriac
Corina Chiriac, rețetă de criză din comunism. Cum se spăla șnițelul ca să rămână cărnița
În perioada de austeritate prin care trecem, din cauza scumpirii energiei și a alimentelor de strictă necesitate, tot mai multe rețete de "criză" din perioada raționalizării impuse de Nicolae Ceaușescu revin în actualitate. Chiar dacă azi pare greu de crezut, carnea era un lux, pentru că nu se găsea în cantități suficiente și se distribuia pe cartelă. Îndrăgita solistă Corina Chiriac a povestit, într-un interviu, ce artificii făceau părinții ei pentru a avea o bucată de carne la masă.


TIMP LIBER

TRAVEL