Analizele anuale pe care fiecare femeie ar trebui să le facă 

Analizele anuale pe care fiecare femeie ar trebui să le facă

Sănătatea este un aspect fundamental al vieții fiecărei femei, iar analizele anuale joacă un rol esențial în menținerea și monitorizarea acesteia. Deși fiecare persoană este unică și poate avea nevoi specifice de îngrijire medicală, există o serie de analize de rutină pe care fiecare femeie ar trebui să le facă anual pentru a se asigura că rămâne sănătoasă și pentru a depista eventualele probleme în stadii incipiente. 

SĂNĂTATE


Peste 15.000 de români au beneficiat de diverse servicii și tratamente medicale
Caravana medicală a ajuns la Cluj. Inițiativa pentru sănătatea românilor continuă
Caravana Medicală își continuă drumul prin țară: spitalul mobil a ajuns în județul Cluj! Prima localitate în care voluntarii au oprit este Tritenii de Jos, unde sute de oameni așteaptă să primească asistență medicală gratuită de la echipa profesionistă. În următoarele două zile, spitalul mobil va ajunge în satul Valea Drăganului, urmând ca apoi să se oprească în comuna Aghireșu.

SĂNĂTATE


Dosar penal pentru 5 infracţiuni, în urma exploziei de la Spitalul Movila, din Ploiești/ Captură video
Dosar penal, în urma exploziei de la Spitalul Movila, din Ploiești: un muncitor a tăiat cu flexul lângă sursa de oxigen - o victimă
Poliția prahoveană a deschis un dosar penal pentru cinci infracțiuni în urma exploziei produse luni la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Movila Ploieşti. Trei dintre acestea au legătură cu acţiuni produse în timpul serviciului. Conform informațiilor de până în prezent, explozia a avut loc din cauza unui muncitor care a folosit un flex în apropierea unei surse de oxigen medicinal. O femeie în vârstă de 83 de ani a fost rănită, suferind arsuri pe aproximativ 16% din corp. Pacienta din salon era în comă în momentul producerii deflagrației.

ACTUALDieta de martie
Cea mai potrivită dietă de ținut în martie. Alimentele pe care trebuie să le consumi neaparat
Martie este o lună de tranziție, marcând sfârșitul iernii și începutul primăverii, aducând cu sine schimbări în disponibilitatea produselor alimentare și, posibil, în rutinele noastre alimentare. O dietă potrivită pentru această perioadă ar trebui să îmbine nevoia organismului de a se adapta la schimbările de temperatură și disponibilitatea sezonieră a alimentelor, oferind în același timp nutriția necesară pentru energie și sănătate. Iată câteva aspecte de luat în considerare pentru a alege cea mai potrivită dietă în martie.

ACTUAL