SĂNĂTATE


Sursa foto: Pixabay
Cum îți afectează mâncarea procesată sănătatea?
Probabil că auzi des că mâncarea procesată are un impact negativ asupra sănătății, dar care sunt riscurile la care te expui? Află ce se întâmplă când consumi alimente procesate. În ultima vreme principiile nutriției sănătoase revin asupra tendinței de a consuma alimente procesate. Acestea pun în pericol sănătatea persoanelor care le aleg din lipsa timpului sau pentru că au un gust mai bun. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Chapel Hill, 60% dintre alimentele cumpărate la nivel anual sunt procesate. Între timp, lista de efecte negative ale acestor alimente este în creștere continuă, astfel încât sunt necesare măsuri rapide pentru menținerea unui meniu sănătos. 

ACTUAL
Bacteria care UCIDE în Marea Britanie
Bacteria care UCIDE în Marea Britanie - Şase copii au murit din cauza infecţiei cu streptococul A, care provoacă scarlatina
Alții copii din Londra au murit din cauza unei infecții cu Streptococ A. Este al șaselea astfel de caz înregistrat în ultima săptămână în capitala Marii Britanii. Streptococul A poate provoca scarlatină, infecții ale gâtului și chiar boli mortale. Oficialii din domeniul sănătății au declarat că ultimul copil ucis de această bacterie învăța la o școală din vestul Londrei. Vârsta acestuia nu a fost făcută publică.

ACTUAL