SĂNĂTATE


Vaccinare copii Covid

Când ar putea fi autorizată vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani - Anunțul lui Valeriu Gheorghiță

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anti-COVID (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă susținută la Palatul Victoria, că se aşteaptă ca la sfârşitul lunii mai - începutul lui iunie, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) să acorde autorizarea de imunizare şi pentru copiii cu vârste între 12 şi 15 ani.

ACTUALFoto arhivă

Pașaportul Covid, mărul discordiei în UE. Rareș Bogdan: „Datele cetățenilor nu vor fi folosite în scop comercial”

Pașaportul Covid va intra în faza de testare și va deveni folositor din luna iunie. Asta înseamnă că turiștii vor călători mult mai ușor în interiorul Uniunii Europene. Franța și Malta sunt primele două țări care testează pașaportul. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat, la Realitatea PLUS, că românii nu trebuie să-și facă griji, pentru că datele personale vor fi folosite în scopuri comerciale de către companiile farmaceutice sau de cele care fac sondaje.

ACTUAL
Secretarul de stat Raed Arafat

DOCUMENT Raed Arafat a anunțat noile măsuri de relaxare. Liber la ceremoniile religioase, acces la evenimente cu certificat de vaccinare sau test negativ

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, luni, la finalul ședinței de guvern privind prelungirea stării de alertă cu încă o lună, ce restricții se vor modifica, în urma scăderii incidenției infectărilor și a numărului de persoane bolnave. Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, începând din data de 13 mai.

ACTUAL