Ana Maria Păcuraru

Ana Maria Păcuraru: Ironia fiscală: cum "ajută" Guvernul afacerile mici să dispară

Guvernul nostru, într-o strălucire de geniu, a decis să "ajute" afacerile mici și mijlocii cu niște modificări fiscale "minunate". Condiții restrictive pentru microîntreprinderi, un impozit minim pe cifra de afaceri... Bravo! O adevărată retetă pentru succes, dacă succesul înseamnă închiderea afacerilor și frânarea inovației. Și pentru proprietarii de imobile? O birocrație delicioasă cu impozitarea veniturilor din închirieri. Firmele mici ce să facă? Să se unească și să lupte! Altfel, ne pregătim să spunem "adio" unei părți esențiale a economiei. Așa că felicitări Guvernului pentru această "performanță"!

Editoriale










Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: „Trăim o epocă în care violența și depresiile fac victime încă din pruncie”
Trăim o epocă în care violența și depresiile fac victime încă din pruncie, astăzi, un nou caz a șocat țara. Un elev de clasa a cincea, de la un liceu privat din Capitală s-a aruncat de la etaj, chiar în timpul orelor. Sunt îngrozită de tot ce se întâmplă în această țară, în această lume. Sunt mamă a cinci copii, iar pentru ei aș face orice, doar ca să îi știu în siguranță.

ACTUAL


Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii România Suverană
Alexandra Păcuraru | Vedem că aleșii își acoperă lăcomia și incompetența cu măsuri care vor lovi în bunăstarea românilor
Finalul de an vine cu vești proaste pentru cel ce stă să înceapă. Aleșii pregătesc noi măsuri de austeritate, mai ales că au promis mai mult decât pot duce. Guvernul este disperat să reducă deficitul bugetar, iar cabinetul Ciolacu lucrează chiar acum la un draft de lege. Proiectul va fi dezbătut în prima ședință de Guvern după ce premierului Marcel Ciolacu se va întoarce din Statele Unite. Printre măsurile disperate se numără tăierea finanțării pentru Educație. Pentru viitorul țării nu sunt bani, în schimb, salariile demnitarilor se majorează cu 5% anul viitor.

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii România Suverană
Alexandra Păcuraru | Oricât de întunecate ar fi vremurile pe care le trăim, eu vă garantez că există speranță
La mulți ani, Nicoleta! La mulți ani, Nicolae! Vă urez să fiți sănătoși, la trup și suflet. Să vă dea bunul Dumnezeu tot ce vă doriți dumneavoastră. Ne apropiem de finalul acestui an, unul care nu a adus prea multe lucruri bune pentru omenire, cu atât mai puțin pentru români. Violența a devenit noua normalitate și se extinde ca un incendiu violent pe toate palierele. Știrile sunt sumbre, perspectivele întunecate. Și gustul Crăciunului va fi mai scump în acest an. Coșul cu alimente costă acum cu 20% mai mult față de aceeași perioadă din 2022. Cele mai mari prețuri se înregistrează la produsele tradiționale, în special la carnea de porc. În plus, șoriciul a ajuns în unele magazine să coste și 200 de lei, bani pe care majoritatea oamenilor nu și-i permit.

ULTIMELE STIRI






Alexandra Pacuraru, realizatoarea emisiunii
Alexandra Păcuraru: Aproape tot ceea ce mâncăm astăzi vine din import. Asta e trădare națională!
Bună să ne fie inima și sănătatea căci, toate ca toate, dar până la sănătate! Odată pierdută, sănătatea greu mai poate fi redobândită, dacă mai poate fi, și cu câți bani și câte tratamente! Când este atât de simplu să te menții sănătos, cu hrană sănătoasă! Suntem ceea ce mâncăm, fără doar și poate, mâncarea ne influentează direct sănătatea. 

ULTIMELE STIRI


Ana Maria Păcuraru









Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru, despre "planul pentru notorietate al USR- Lasconi": E dezgustător să îți folosești familia ca să iei 3 voturi
Elena Lasconi nici nu a fost la referendumul pentru familia tradițională. Ea nu figurează pe vreo listă care să ateste că ar fi votat. A fost intenționat interviul la Prima, întrebarea a fost pusă intenționat, și nu avea legătură deloc cu subiectul emisiunii. Drulă a “sacrificat-o” de la europarlamentare ca să fie în cursa pentru prezidențiale. Ea e sondată de USR pentru prezidențiale. Iar acum nu mai contează dacă se vorbește de bine sau de rău de ea sau de USR. Creezi un spectacol, toată atenția este asupra ta. 

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru | Reformă pentru speciali, austeritate pentru români. Aleșii au inventat o nouă categorie de speciali
Bună să ne fie inima, și gândul și fapta astfel încât să fim aproape de cei mai vulnerabili dintre noi și să îi ajutăm. Sunt aici, în fața dumneavoastră, în fiecare seară, din respect pentru România și pe fondul reacției sociale, a efervescenței sociale. Sunt îmbrăcată în aceste haine militare din respect pentru Armata Română, din respect pentru jertfa, sângele vărsat pentru libertatea noastră. Și port aceste haine ca simbol al războiului tăcut din societatea noastră. Ne afectează războiul cu drogurile, drogații își lovesc mamele, își incendiază mătușile, corup judecătorii. 

ULTIMELE STIRI


Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Cheltuieli mari și inutile - cum au dus România în deficit și au impus impozite mai mari
În ultimii ani, România s-a confruntat cu o creștere semnificativă a deficitului bugetar, ceea ce a dus la impozite mai mari pentru români, atât pe persoane fizice, cât și pe persoane juridice. Această situație a fost generată în mare parte de cheltuielile mari și inutile ale statului român, care au fost suportate de cetățenii de rând, precum și de companiile din țară.

ULTIMELE STIRI