România suverană, cu Alexandra Păcuraru

ROMÂNIA SUVERANĂ | Astăzi, cei care militează pentru pace sunt considerați putiniști. Nu, din contră, noi am condamnat acțiunile Kremlinului, dar facem apel la înțelegere!

Realitatea Plus a militat întotdeauna pentru pace și unitate, mai ales între românii de orice etnie, mai ales acum când lumea este la un singur pas de războiul total. Ucraina a fost atacată de un inamic crud și perfid, care distruge totul în calea sa și este gata să-și sacrifice sute de mii de oameni, doar de dragul subjugării țării vecine. Acest dușman al democrației, în pofida eșecurilor campaniei sale militare, nu se gândește să se oprească. Dimpotrivă, își adună noi forte și caută cu disperare aliați, pentru a încerca să răstoarne cursul campaniei sâneroase și al istoriei. Indiferent cine va învinge pe câmpul de luptă, în realitate nu va fi niciun câștigător. Câte vieți vor fi pierdute până ce armele își vor înceta simfonia morții? 

Editoriale


Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: Copiii și nepoții noștri ne vor ierta pentru că am fost complici la trădarea României?
Azi, la mai bine de trei decenii după revoluția furată, românii o duc mai rău ca pe vremea comunismului. Să nu înțelegeți că mă transform în avocatul regimului totalitar, din cauza căruia a pătimit chinuri grele tot poporul. Nu! Departe de mine acest gând! Și familia mea a suferit ca muncea mai mult avea mai mult, cel mai odios regim criminal care, din păcate, nu a murit odată cu căderea lui Ceaușescu, a continuat sub o alta umbrela a Securității întunecate a statului paralel păstorit cu dibăcie și de grupul de la Cluj și dl Coldea, cel care se încăpățânează sa nu spună nimic! 

ACTUAL


Alexandra Păcuraru, realizator România Suverană
ROMÂNIA SUVERANĂ: Corb la corb nu-și scoate ochii! Statul paralel contraatacă! Adrian Năstase face scut pentru securistul confirmat Ion Țiriac
Bună seara, dragi români! Corb la corb nu-și scoate ochii. Statul paralel contraatacă! Adrian Năstase, fostul premier al României a ținut să facă scut pentru securistul confirmat Ion Țiriac. Acesta a publicat un editorial în care susține că nimănui nu-i folosește demonizarea omului de afaceri, care a făcut miliarde pentru că a fost protejat de stat. De ce oare a ținut Năstase să iasă la rampă? Cred că intuim cu toții răspunsul. Toți cei care au jefuit acest stat simnt nevoia de a se apăra unul pe celalat. Nu vor ca românii să afle adevărul despre cum au fost vânduți chiar de ei, cei care trebuiau să ne apere interesele. 

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru, realizator România Suverană
ROMÂNIA SUVERANĂ | Cei care ne conduc trebuie sa priceapă că bunul cel mai de preț al oricărei națiuni îl reprezintă chiar oamenii
Dragi români, dragi telespectatori, ascultători Realitatea FM, dragi romani din diaspora, să vă pregătiți să fim atacați în matca noastră, în inima noastră! Se pregătesc atacuri despre care am fost informată, atacuri la adresa mea, a televiziunii pe care o reprezint- Realitatea PLUS, asupra familiei și a bisericii. Atât va spun: prețuiți ceea ce aveți! Luptați pentru ceea ce aveți și pentru ceea ce sunteți. Luptați pentru familia voastră pe care ați întemeiat-o, luptați pentru credința voastră în care v-ați botezat, luptați pentru țară. Nu putem ține piept singuri împotriva tuturor provocărilor venite ca un bumerang în inima identității noastre, împreună putem întoarce săgețile la cei care le lansează.

ULTIMELE STIRI

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: 2023 să fie anul renașterii României!
La mulți ani, popor român! Îți doresc să ai parte de un 2023 pe care îl poți îndura cu demnitate, în care să începi reconstrucția a tot ceea ce trădătorii care s-au perindat la butoanele de comandă ale țării au distrus în ultimele trei decenii. Îți urez să lupți pentru a-ți recâștiga locul la masa deciziilor care schimbă lumea. Și îți mai doresc ceva: să te trezești din somnul în care ne-au adâncit mai-marii momentului, care trag pentru profiturile lor de zeci de miliarde, iar pe noi ne lasă să batem la porțile Europei! 2023 să fie anul renașterii României!

ACTUALAna Maria Păcuraru