Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru

Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!

România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

EditorialeAna Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Ionel Arsene, de la "erou" la "nebun". O transformare de Oscar
Iată-l pe Ionel Arsene, alias "deputatul șosetă", fostul președinte al CJ Neamț, acum vedeta unui spectacol tragi-comic pe scena justiției. După ce a zguduit PSD-ul cu scandalul SEX-GATE, Arsene a reușit să se transforme într-un fugar de clasă mondială, un fel de Houdini al politicii românești. Și ce metamorfoză! De la un războinic macho, condamnat acum definitiv la 6 ani și 8 luni pentru trafic de influență, la un "nebun" în toată regula, care se zbate să nu fie extrădat din Italia. Bravo, domnule Arsene, ce performanță artistică!

ULTIMELE STIRI


Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Care e treaba lui Zelenski cu Dumnezeu, de fapt?
I-au aruncat noroi lui Putin pentru legăturile lui de fațadă cu biserica, dar care-i treaba lui Zelenski cu Dumnezeu, de fapt? În București, Zelenski a bagatelizat ignorarea drepturilor minorității românești ca fiind o chestiune nesemnificativă. Dar el cum își apără proprii cetățeni? Trebuie oare ca toți copiii ucraineni să ajungă refugiați în Vest sau în Israel, cum s-a întâmplat la începutul conflictului? Comunitatea din Băiceni, sub ocrotirea lui Dumnezeu și a Părintelui Mihail Jar, poate să aibă grijă de copiii orfani și bolnavi ucraineni, așa cum au făcut-o și până acum, și înainte de război.

ULTIMELE STIRI
Ana Maria Păcuraru
Nuanțele politice ale inculpării lui Donald Trump. O opinie de Ana Maria Păcuraru
În timp ce mă aflam printre sutele de oameni din fața E. Barrett Prettyman U.S. Courthouse din Washington, așteptând sosirea lui Donald Trump, o neliniște m-a cuprins gândindu-mă la inculparea sa. Acuzațiile cu care se confruntă, legate de tentativa de a răsturna alegerile din 2020, poartă o aromă politică distinctă. În timp ce recunosc că există aspecte ale acțiunilor lui Trump între alegeri și 6 ianuarie cu care mulți nu sunt de acord, inculparea în sine pare mai mult motivată de animozități partizane decât de căutarea justiției.

EXTERN