Distributia pensiilor

Poşta Română anunţă că a început distribuirea în avans a pensiilor aferente lunii mai

Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Pentru plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024, prin mandat poştal, este virată către Compania Naţională ,,Poşta Română” suma de 1.961.165 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 339.359 mii lei din bugetul de stat, iar către băncile comerciale suma de 6.346.977 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 683.898 mii lei din bugetul de stat, precizează compania.

SOCIAL










Un studiu dezvăluie cât vor cheltui românii de Paște
Un studiu dezvăluie cât vor cheltui românii de Paște. O masă mai bogată poate ajunge cât jumătate din salariul minim
Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor au intrat în febra cumpărăturilor și pregătirilor pentru masa de Paște. În ceea ce privește finanțele alocate acestui eveniment, aproape jumătate (49%) dintre participaţii la un studiu au spus că intenţionează că cheltuiască pentru masa de Paşte sume cuprinse între 400 de lei şi 1.000 de lei, iar 77% au spus că nu au economisit pentru cumpărăturile pe care le vor face pentru sărbătoarea Învierii.

ACTUAL


Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

ACTUAL

















Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Într-o inițiativă menită să responsabilizeze tinerii șoferi, legislația rutieră din România ar putea suferi modificări semnificative. Un proiect de lege recent aprobat de Comisiile juridică și pentru apărare din Senat ar permite adolescenților de 17 ani să obțină permisul de conducere pentru categoriile B și BE, însă sub o condiție strictă: aceștia trebuie să fie însoțiți de un șofer experimentat.

ACTUAL