Surorile Oșoianu - drama din spatele celebrității răsunătoare: greu încercate de soartă

Surorile Oșoianu - drama din spatele celebrității răsunătoare: greu încercate de soartă. VIDEO

Multă lume le-a ascultat piesele, însă puțini le știu povestea. Surorile Oșoianu, cunoscutele interprete de muzică populară, au trăit drama vieții în momentul în care mama lor murit. Rămase singure pe lume, cele cinci surori au devenit înger păzitor pentru fratele lor mai mic și cu probleme grave de sănătate. Surorile Oșoianu și-au dedicat viața muzicii, au cântat ani întregi fără bani, iar acum vocile lor se aud pe coloana sonoră a filmului "Black Adam". 

MONDEN

Sursa foto: Arhivă
Alin Cocoș, în centrul unui nou scandal cu fostul vicepreședinte al ANRP. Afaceristul ar fi fost țepuit cu sute de mii de euro
Alin Cocoș, fiul cunoscutului om de afaceri Dorin Cocoș, este în centrul unui scandal uriaș. Alin Cocoș îl acuză pe fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților că l-ar fi țepuit cu sute de mii de euro. Mai exact, Stelian Gheorghe, zis Stelu, i-ar fi promis un apartament în zona de nord a Capitalei, dar nu ar fi încheiat actele pe el. Dorin Cocoș a găsit însă cum să-și răzbune fiul, a lipit afișe umilitoare la adresa lui Stelu. Reamintim că, recent, Alin Cocoș ar fi împărțit pumni și picioare unor oameni importanți care au întârziat să-și plătească datoriile de milioane de euro pe care le aveau la el. 

ACTUAL