VREMEA











Un nou val de căldură extremă va lovi numeroase destinații de vacanță din Europa
Avertisment fără PRECEDENT pentru britanici. Ce destinații de vacanță li se recomandă să evite, unde vor fi și 46 grade Celsius?
Avertisment fără precedent al meteorologilor de la ANM-ul britanic, Met Office. Aceștia au transmis o informare oficială către turiștii care se pregătesc pentru vacanța de vară și au ales ca destinații țări din sudul Europei. Turiștii au fost avertizați că se pot confruntă de valuri de căldură extremă, cu temperaturi de până la 46 de grade Celsius, dar și cu un risc de incendii de vegetație sau pene de curent.

EXTERN



















Schimbări radicale ale vremii: ANM anunță ploi violente și grindină, în aproape toată țara
Schimbări radicale ale vremii: ANM anunță ploi violente și grindină, în aproape toată țara. Unde se menține canicula sufocantă de cod roșu - HARTA
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo. România va fi lovită, începând de astăzi, de furtuni violente. Meteorologii prognozează vijelii și căderi de grindină în aproape toată țara. Episoadele de ploi alternează cu cele de caniculă, însă, temperaturi de coșmar menținându-se în continuare, în țara noastră. 

VREMEA