Articolele din categoria VREMEA:

Prognoza meteo, 13 aprilie. O vreme anormal de caldă pentru această perioadă. Ploi-surpriză în unele zone
Prognoza meteo, 13 aprilie. O vreme anormal de caldă pentru această perioadă. Ploi-surpriză în unele zone
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 13 aprilie, anunță o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului. Conform informațiilor furnizate de Administrația Națională de Meteorologie, temperaturile maxime vor atinge valoarea de 30 de grade Celsius în sudul țării.  Totuși, spre seară, se așteaptă ploi slabe în mai multe regiuni ale țării, ceea ce va aduce o ușoară răcorire a aerului și va face ca temperaturile să scadă semnificativ. 
Vremea se schimbă radical după valul tropical care a lovit România
Alertă ANM! Vremea se schimbă radical după valul tropical care a lovit România: „O masă de aer rece va traversa teritoriul țării”
Meteorologii anunță o schimbare bruscă a vremii, ce contrastează cu temperaturile de vară înregistrate în ultimele zile. Conform ANM, urmează o răcire semnificativă a vremii în întreaga țară. Alina Șerban, reprezentant al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a prezentat miercuri, în cadrul unei intervenții la un post de televiziune, o actualizare a prognozei meteorologice, indicând o iminentă schimbare a condițiilor meteo.
Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște
Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Meteorologii au emis primele estimări, iar veștile sunt îmbucurătoare
Ultima lună de primăvară se anunță a fi una plină de surprize și bucurii pentru toți cei care își așteaptă cu nerăbdare mini-vacanța de Paște care, în acest an, va pica pe 5 mai. Cu toată lumea cu ochii pe prognoza meteo, așteptările sunt ridicate în ceea ce privește posibilitatea de a-și planifica un concediu scurt în acea perioadă. În acest sens, vestea de la directorul ANM, Elena Mateescu, vine ca o gură de aer proaspăt pentru toți cei care își doresc să se bucure de timpul petrecut în aer liber.
Vremea 3 aprilie
Vremea 3 aprilie: Temperaturi plăcute în toată țara. Prognoza completă de la ANM
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru 3 aprilie. Vremea va fi călduroasă în toată țara. Valorile termice se vor situa ușor peste cele normale în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, cu valori mai scăzute atât ziua, cât și noaptea, în depresiunile din estul Transilvaniei.