Ultimele Stiri
Editoriale

Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii
Legile puterii: Klaus Iohannis a decis să ia taurul de coarne. Pensiile vor fi majorate din nou în 2022
După o lungă perioadă în care am așteptat de la Palatul Cotroceni acțiuni ferme, iată că președintele Klaus Iohannis a decis să ia taurul de coarne. Șeful statului a avut astăzi cel mai bun discurs al mandatului și a transmis politicienilor că trebuie să mai și guverneze. În interesul poporului sărăcit pe zi ce trece și împovărat cu mai multe griji ca niciodată. Comandantul suprem a trasat liniile clare în care trebuie să se încadreze cabinetul Ciucă, în perioada următoare. Cu o criză ce se transformă în uragan de categoria 5, misiunea generalului de armată care conduce acum țara nu pare a fi una ușoară. 

Alexandra Păcuraru
Legile Puterii | Peste 31.000 de soldați ruși, pe conștiința lui Putin. Foamea, arma Moscovei
În aceste vremuri grele pentru noi toți ar trebui sa ne apreciem, sa petrecem mai mult timp de calitate cu persoane dragi sufletului nostru, sa investim în amintirile noastre și plăcerile simple. Avem nevoie să ne deconectăm de la supărări, vești triste, știri alarmiste, prognoze pesimiste. Să călătorim cât avem ocazia, să vizităm locuri noi, să gustăm o mâncare bună, să bem un vin de calitate, să râdem, să ne bucurăm, să trăim!

 Alexandra Păcuraru, realizatoare emisiunea Legile Puterii
Legile Puterii: În România, 150 de MII de copii adorm flămânzi. Dacă statul nu intervine ferm, sărăcia va fi lăsată moștenire
La mulți ani de ziua copiilor! La mulți ani copilului din noi! Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine, în calitatea mea de fiică și apoi de mamă; așa cum sunt convinsă că este o zi importantă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Vârsta este doar o cifră, iar copilul rămâne copil chiar dacă trupul îmbracă haina neputinței si pantofii bătrâneților grele. Am văzut o poză a unui senior în baston ce își privea propria umbră, în care se ascundea copilul din el! Sa trimitem recunoștință celor ce ne iubesc, celor pe care îi iubim, celor de care ne-am atașat în acest destin și cărora le-am devenit totul!

Alexandra Păcuraru, realizatoare emisiunea Legile Puterii
Legile Puterii: „Micul Putin” Viktor Orban, victorie cinică în UE pusă pe tavă criminalilor de la Kremlin
În timp ce Putin își intensifică teroarea peste Ucraina și folosește hrana ca șantaj la nivel mondial, aliații din Vest par să nu ajungă la un consens. Kremlinul poate că nu a reușit să captureze Kievul, dar a bifat o victorie la fel de importantă. Budapesta, vasală a regimului de la Moscova, trădează în fiecare zi crezul UE și NATO. Acest mic Putin, numit Viktor Orban, se opune fără nerușinare efortului comun al întregii lumi civilizate care încearcă sa oprească măcelul sângeros, genocidul la scară nemaivăzută din cel de-al doilea război mondial și violurile pe care "eroii" ruși le comit în țara vecină nouă.

Stiri Politice

Ciucă: „David Popovici este purtătorul de stindard al generației sale. Performanța obținută va produce un declic în sportul românesc”
Ciucă: „David Popovici este purtătorul de stindard al generației sale. Performanța obținută va produce un declic în sportul românesc”
 Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe campionul mondial la înot David Popovici. Șeful Executivului l-a felicitat pentru performanțele extraordinare obținute la Campionatul Mondial de Natație-Înot Seniori de la Budapesta, unde sportivul român a câștigat două medalii de aur la probele de 200, respectiv 100 de metri liber. Premierul Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă confirmă compensarea de 50 de bani pentru carburanți: Atât s-a putut
Premierul Nicolae Ciucă a confirmat faptul că varianta compensării cu 50 de bani pe litru de carburant rămâne cea definitivă, pentru că a fost discutată în Coaliței. Ciucă a precizat că "atât s-a putut" și că n-ar fi corect să se creeze în spațiul public impresia că "am fi putut da mai mult, dar nu am vrut." Întrebat dacă măsura se aplică și în benzinăriile independente, șeful guvernului a afirmat că "punctul nu s-a discutat".
Stiri Economice
Foto ilustrativ (Profimedia)
Amânarea ratelor, adoptată azi de Guvern. Cu cât se îndatorează SUPLIMENTAR românii - calculele BROKERILOR
Amânarea ratelor bancare, măsura prin care românii cu probleme financiare vor scăpa, pentru o vreme, de plata obligațiilor către bănci, va fi adoptată azi de guvern. Măsura are însă și o latură periculoasă, pentru că cei care-și amână ratele nu fac decât să se împovăreze mai mult pe termen lung și să plătească rate mai mari. Practic, în această perioadă, beneficiarii măsuri vor plăti dobândă la dobândă. 

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport