Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Un studiu dezvăluie cât vor cheltui românii de Paște
Un studiu dezvăluie cât vor cheltui românii de Paște. O masă mai bogată poate ajunge cât jumătate din salariul minim
Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor au intrat în febra cumpărăturilor și pregătirilor pentru masa de Paște. În ceea ce privește finanțele alocate acestui eveniment, aproape jumătate (49%) dintre participaţii la un studiu au spus că intenţionează că cheltuiască pentru masa de Paşte sume cuprinse între 400 de lei şi 1.000 de lei, iar 77% au spus că nu au economisit pentru cumpărăturile pe care le vor face pentru sărbătoarea Învierii.
Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se îndeplinesc
Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se îndeplinesc în Săptămâna Mare
Sărbătorile pascale sunt momente de bucurie și reunire, dar pentru unele zodii, această perioadă va fi cu adevărat magică. Astrologia indică faptul că anumite semne zodiacale vor experimenta momente de neuitat și împliniri neașteptate în această perioadă. Iată cele cinci zodii care se pot aștepta la un Paște de vis, cu dorințe ce se vor îndeplini și momente fericite alături de cei dragi.
Cele mai otrăvitoare plante din România
Cele mai otrăvitoare plante din România. Pe unele le-am ținut în vaze, acasă, fără să știm cât de periculoase sunt
Cu o diversitate bogată de plante și specii vegetale, România adăpostește și o serie de plante otrăvitoare. Unele dintre aceste plante pot fi găsite chiar în mediul nostru de acasă, în vaze sau grădini. Deși frumoase din punct de vedere estetic, aceste plante ascund pericole majore pentru sănătatea noastră, reprezentând un avertisment constant pentru cei care interacționează cu ele.
Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024.
Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024. Se deschid porțile abundenței și comunicării, odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd. Patru zodii vor sărbători cu fast
Dupa o saptamana plina de schimbari datorate Lunii pline in Scorpion, energiile se vor schimba in acest weekend odata cu iesirea lui Mercur din retrograd. Acest aspect astral va aduce cu sine o mai mare claritate si fluiditate in comunicare si gandire, permitandu-ne sa ne concentrăm pe proiectele si relatiile noastre cu mai multa eficacitate si intelegere. 
Mari companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Mari companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență care include în categoria produselor accizabile toate produsele cu nicotină, inclusiv pliculețele cu nicotină pentru uz oral. Propunerea Ministerului de Finanțe va crea o situație de normalitate, în care toate produsele cu nicotină sunt accizate echitabil.
Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.