Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Departamentul de Stat SUA recomandă evitarea mai multor țări
Șterge aceste țări de pe lista ta de călătorii! Departamentul de Stat al SUA a publicat topul celor mai periculoase state din lume
Plăcerea de a vizita diverse țări și de a cunoaște obiceiurile locale poate întâmpina o serie de dificultăți în unele regiuni ale globului. Există state măcinate de conflicte interne, tulburări civile, criminalitate, război și multe alte evenimente care se pot transforma orice vacanță într-un adevărat coșmar pentru turiști. De aceea, Departamentul de stat al SUA, citat de publicația Insider, a întocmit un top al celor mai periculoase țări din lume, care trebuie evitate cu orice preț și șterse de pe harta turismului, cel puțin pe termen scurt și mediu:
Meteo, prognoza meteo, vremea, ANM, iarna, zapada, temperaturi
Vești surprinzătoare de la meteorologi: Adio zăpadă! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Episodul de vreme rea care ne-a marcat în ultima perioadă este aproape de sfârșit iar iarna severă, cu ninsori și viscol, pare să ne părăsească. Prognoza pentru perioada  30 ianuarie – 12 februarie, transmisă luni de Administrația Națională de Meteorologie, vine cu vești bune: vremea se va afla în ușoară încălzire, cu temperaturi oscilante. Dacă în primele zile ale intervalului temperaturile medii se vor afla în jurul valorii de 6-7 grade, acestea vor înregistra scăderi de până la valori de 1- 2 grade în perioada ulterioară.
Curcani - imagine cu notă sugestivă
Alertă sanitar-veterinară! Două focare de gripă aviară, descoperite la ferme de păsări din județul Brașov. Zeci de mii de păsări contaminate vor fi sacrificate
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunțat, luni, că a identificat un al doilea focar secundar de gripă aviară în județul Braşov, cu subtipul H5N1, la o altă fermă de curcani de pe platforma zootehnică Codlea. Aceasta este localizată tot în apropierea fermei unde a fost diagnosticat focarul primar.
Oxford și AstraZeneca anunță că lucrează la un vaccin special împotriva variantei OMICRON de coronavirus
Bilanț coronavirus. 817 de persoane cu COVID-19, internate în spitale, 117 dintre ei la ATI. Care este situația copiilor infectați
În intervalul 23 - 29 ianuarie 2023 au fost înregistrate 2.358 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV– 2 (COVID – 19). 647 dintre cazurile noi din ultima săptămână sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare, anunță Ministerul Sănătății, în bilanțul dat publicității luni.
Unele zodii excelează la răutate
Ele sunt diabolicele zodiacului! Lasă în urma lor doar ură și suferință
Gurile rele spun că toate femeile au o doză de răutate. Cu toate acestea, unele native ale zodiacului par să exceleze în acest domeniu. Astrele avertizează că anumite zodii au o înclinație aparte spre latura întunecată a lucrurilor, iar nativele acestora pot deveni fruntașe în ceea ce privește arta de a fi malefice. Iată care sunt cele 3 zodii care ar putea câștiga cu ușurință rolul de Vrăjitoarea cea Rea.