Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Bărbatul ar fi stat pe acoperișul clădirii mai bine de două ore

Alertă în Capitală! Tânărul care s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 3 a MURIT

Scene terifiante în Capitală. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 3. Tânărul a amenințat mai bine de două ore că va recurge la acest teribil gest. Nici negociatorii sosiți la fața locului, dar nici iubita, un prieten și psihologul care îl avea sub observație nu au reușit să-l convingă să renunțe. După ce s-a aruncat în gol, a fost urcat de urgență într-o ambulanță aflată la fața locului, unde i-a fost acordat primul ajutor. A fost resuscitat minute în șir însă, din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Justiției, Stelian Ion: Dosarul 10 august nu se termină aici! Există remedii pentru acest dosar

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a afirmat, astăzi, într-o declarație de presă, că o parte din Dosarul "10 august" poate fi cercetată în continuare, chiar dacă dosarul a fost clasat definitiv, în urmă cu doar câteva zile, printr-o decizie a judecătorilor de la Tribunalul București. În plus, spune ministrul, se pot face plângeri în continuare, care vor fi soluţionate de procurorul ierarhic superior. "În cazul în care soluţionarea nu este pozitivă, se poate merge mai departe, către judecătorul de cameră preliminară. Eu văd la acest moment - şi dacă văd eu, cred că văd mai mulţi oameni care lucrează în domeniul dreptului - că există remedii", a arătat ministrul.

Manifestații 10 august

Două asociații ale magistraților denunță "încercarea președintelui Iohannis de manipulare a opiniei publice" în Dosarul 10 august

Două asociații ale magistraților, vorbim despre "Forumul Judecătorilor din România" și "Asociația Inițiativa pentru Justiție", denunță "încercarea președintelui Iohannis de manipulare a opiniei publice" prin mesajul postat pe Facebook în care cere ministrului Justiției "să explice public de urgență cum s-a ajuns ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat”. 

Lucian Bode - ministrul Afacerilor Interne

Conducere nouă la IPJ Bacău, după crimele de la Oneşti! Cine va ocupa posturile șefilor pe care i-a demis Lucian Bode

Conducere nouă la IPJ Bacău, după crimele de la Onești. Lucian Bode a numit, vineri, noi șefi după ce i-a demis pe cei care au coordonat defectuos evenimentul de la Onești în care doi oameni au fost omorâți. Ca atare, comisarul șef de poliție Buliga Toader va fi inspector șef la IPJ Bacău pentru trei luni, iar comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș va fi adjunctul acestuia.

Accident Ialomița

FOTO Accident deosebit de GRAV, cu șase victime în județul Ialomița. Trafic deviat

Un accident rutier deosebit de grav, în care au fost implicate un TIR și două autoturisme, s-a produs în această dimineață, pe DN 21, în localitatea Slobozia Nouă. În urma impactului, șase persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. Traficul în zonă este deviat pe o rută ocolitoare. Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, relatează realitateadeialomita.net.