Alegerea Imprimantei Ideale: Laser vs Color și Inovațiile Brother

Alegerea Imprimantei Ideale: Laser vs Color și Inovațiile Brother (P)

Într-o lume în care documentele tipărite rămân esențiale pentru afaceri, educație și uz personal, alegerea corectă a unei imprimante poate influența semnificativ eficiența și costurile pe termen lung. Între opțiunile disponibile pe piață, imprimantele laser și cele color ocupă segmente importante, fiecare cu avantajele sale distincte. Brandul Brother, recunoscut pentru inovația și calitatea produselor sale, oferă soluții competitive care merită luate în considerare.

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE


A apărut scutul care te face invizibil. Foto: Kickstarter
A apărut scutul care te face invizibil. Invenția revoluționară promite să îi ascundă pe toți care se află în spatele său
Un vis din lumea fantastică a seriei Harry Potter a fost adus la realitate, odată cu lansarea scutului care te face invizibil. Cei care au fost fascinați de mantia de invizibilitate a lui Harry Potter și au visat să aibă acces la un astfel de obiect magic, au acum șansa să se bucure de un produs realist care oferă aceeași iluzie de invizibilitate. Compania high-tech care a dezvoltat „megascutul de invizibilitate" a reușit să aducă în viața de zi cu zi o tehnologie care părea demult doar un produs al imaginației.

ACTUAL


Energia din spațiu, transformată în curent electric
Descoperirea care va schimba regulile jocului: Energia din spațiu, transformată în curent electric
O echipă de cercetători de la Caltech a anunțat că a reușit în premieră să colecteze lumina solară și energia din spațiul cosmic, transformându-le în energie electrică. Această realizare de excepție ar putea reprezenta un pas uriaș în dezvoltarea unei tehnologii care să ofere o sursă practic nelimitată de energie. Descoperirea lor ar putea schimba paradigmă actuală a surselor de energie și ar putea deschide noi oportunități pentru dezvoltarea durabilă și inovația tehnologică.

ACTUAL


Bloc mutat hidraulic la Alba Iulia (1988 - Agerpres)
Blocurile pe bile și tencuială anti-CUTREMUR. Cum i-a mințit Ceaușescu pe români după catastrofa din 4 martie 1977
Povestea celebrelor blocuri pe bile, cea mai avansată tehnică de construcție antiseismică, a apărut imediat după teribilul cutremur din martie 1977. Cam în aceeași perioadă a apărut și legenda tencuielii antiseism. Potrivit specialiștilor, în ambele cazuri a fost vorba despre minciuni lansate de aparatul de propagandă, pentru a-i liniști pe români. De altfel, încercarea de a combate această manipulare i-a pecetluit fatal destinul inginerului disident Gheorghe Ursu, ucis de Securitate în anii `80.

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE