Articolele din categoria MONDEN:

O tânără artistă dintr-o localitate bihoreană s-a sinucis în Ungaria
O tânără artistă dintr-o localitate bihoreană s-a sinucis în Ungaria. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului
Sfârșit tragic pentru o artistă româncă. O bihoreancă de 23 de ani a fost găsită spânzurată în Budapesta. Făcea masterul în capitala Ungariei și era cunoscută pentru interpretările ei la chitară, dar și pentru poeziile emoționante pe care le compunea. Mama sa, poștaș de meserie, nu are bani pentru repatrierea trupului, iar apropiații i-au sărit în ajutor. 
Fosta casă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani a ajuns o ruină
Fosta casă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ajuns o ruină. Imagini cu starea deplorabilă a fostului cuibușor de nebunii
Peisajul pare desprins dintr-un film post-apocaliptic, cu bucăți de beton și fier ruginind în timp ce vegetația își reclamă teritoriul înapoi. La fel de trist precum aspectul exterior este și povestea din spatele acestei vile. Înainte de a fi o ruină, aici a locuit unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc: Irinel Columbeanu și Monica Gabor.
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Foto: Facebook/Andreea Marin
Conflictul din Israel l-a răpit pe iubitul Andreei Marin de lângă ea. „Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi”
Andreea Marin și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, formează un cuplu care reprezintă o dovadă vie că vârsta nu este un impediment în iubire. În ciuda faptului că Andreea este cu aproape 11 ani mai în vârstă decât Adrian Brâncoveanu, cei doi se înțeleg de minune și își oferă un sprijin reciproc incredibil. Cu toate acestea, conflictul din Israel i-a despărțit pe cei doi pentru o perioadă de timp.