Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Andrew Tate
Cazul fraților Tate este unul politic și se urmărește șefia DIICOT înaintea anului electoral 2024 - IPOTEZĂ alarmantă
Cazul fraților Tate este unul politic, susține Andrew Tate, direct din arest. Milionarul acuză din spatele gratiilor că instrumentarea cazului este folosită în cursa pentru șefia DIICOT care va influența campania electorală din 2024. Jurnaliștii de la „Național” spun că frații Tate sunt doar pionii procurorilor și politicienilor români care vor să pună mâna pe cea mai importantă instituție din sistemul judiciar. 
Ion Tiriac 2019 (Profimedia)
Cum a făcut Țiriac avere din afaceri cu austriecii și rușii, inclusiv prieteni ai lui Putin
Afacerile lui Ion Țiriac sunt în strânsă legătură cu oamenii lui Vladimir Putin. Printre ei se află și Klaus Mangold, cu care Ion Țiriac are o prietenie veche. Presa germană îl numește pe acesta, CITEZ, mister Rusia al economiei și asta pentru că, spun jurnaliștii străini, nimeni nu are contacte atât de bune în companiile rusești. Ion Țiriac are afaceri și cu germanul Wulf Bernotat, apropiat de Vladimir Putin. 
Frații Tate / Inquam Photos / Octav Ganea
Două fete, lăsate "AMANET" în Mykonos pentru că au refuzat propunerile fraților Tate! Noi acuzații grave ies la iveală: detalii HALUCINANTE
Apar noi acuzații grave la adresa fraților Tate. Două fete spun că au fost ademenite de cei doi într-o vacanță de lux în Mykonos, iar acolo milionarii le-au făcut propuneri indecente. Acestea au refuzat, iar ulterior, frații Tate le-au lăsat să suporte toate cheltuielele făcute până atunci. Tierele s-au împrumutat de sume mari de bani ca să achite notele de plată și să se întoarcă înapoi în țară.