Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Liviu Dragnea/ Arhivă foto
Anca Alexandrescu, dezvăluiri incendiare: Dragnea i-a promis LIBERTATEA lui Ghiță. Schimbul uluitor propus în timpul unei vizite la Belgrad
Dezvăluiri incendiare au fost făcute în exclusivitate de Anca Alexandrescu în emisiunea Culisele Statului Paralel. Liviu Dragnea a mers la Belgrad pentru a se întâlni cu fostul deputat Sebastian Ghiță, căruia i-ar fi garantat libertatea dacă se asocia cu Mirona Filipoiu și Florian Coldea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la fostul șef al PSD, dar fără succes. 
Imaginile de pe camerele de supraveghere au demontat toate alibiurile suspectului
Filmul CRIMEI din Brăila, reconstituit minut cu minut: "Rezultă, fără dubii, premeditarea minuțioasă a inculpatului”
Se adună tot mai multe indicii împotriva suspectului reținut în cazul crimei înfiorătoare de la Brăila. Judecătorul care a reconstituit filmul agresiunii a afirmat că „rezultă, în mod cert și fără dubii, premeditarea minuțioasă a inculpatului”. Magistratul a infirmat și posibilitatea ca probe ale ADN-ului victimei să fi ajuns sub unghiile presupusul agresor "pe fondul realizării unui tratament medical”. Atenție, urmează detalii și descrieri cu un puternic impact emoțional.
Încă un caz odios de viol: minoră abuzată de directorul de la Casa Studenților din Pitești. Fata, bătută de soția agresorului!
Încă un caz odios de viol: minoră abuzată de directorul de la Casa Studenților din Pitești. Fata, bătută de soția agresorului!
Abuzuri de neimaginat comise de directorul unei instituții publice de educație non-formală asupra unei tinere, minoră. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut pentru viol. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, agresorul este directorul de la Casa Studenților din Pitești. Victima are 16 ani. Potrivit polițiștilor, fata a și fost bătută de soția violatorului. 
Acuzații de blat între ANAF și evazioniști. TUN uriaș dat la bugetul de stat
Acuzații de blat între ANAF și evazioniști. TUN uriaș dat la bugetul de stat. Cum a fost blocată Curtea de Conturi în recomandări
Dezastrul organelor fiscale teritoriale ale ANAF, descoperit de Curtea de Conturi, explică foarte clar încasările anemice la buget, care au drept consecință majorări de taxe și impozite. Culmea este că și atunci când cârdășia cu evazioniștii este flagrantă, măsurile luate împotriva celor vinovați sunt doar niște recomandări pentru a schimba modul de lucru, nicidecum o sesizare a DNA. 
Generalii Coldea și Dumbravă la intrarea în sală (foto captură FB Marian Ceaușescu)
Eșec pentru Mafia coldistă! Judecătorii le-au refuzat lui Coldea și Dumbravă solicitarea privind controlul judiciar. Generalii statului paralel, noi gesturi SFIDĂTOARE - VIDEO
Eșec pentru Coldea, Dumbravă și Trăilă în instanță. Judecătorii au amânat solicitarea celor trei de a le ridica măsura controlului judiciar. La ieșire, Florian Coldea a declarat că rezultatul a fost amânat din anumite rațiuni și că vrea să vadă dosarul pentru o apărare mai bună. Dumitru Dumbravă a avut chiar și un răspuns ironic când a fost întrebat dacă este adevărat că pasiunea lui e să vadă oamenii în cătușe. 
Cum l-a amenințat Kristof Lajos, "antrenorul de genii", pe tatăl copilului abuzat
Cum l-a amenințat Kristof Lajos, "antrenorul de genii", pe tatăl copilului abuzat: tulburător ce s-a găsit la percheziții
Au fost percheziții la hotelul unde a fost prins Kristof Lajos în timp ce viola un adolescent de doar 14 ani. Între timp, tatăl băiatului face mărturisiri șocante. În urmă cu o lună, în apartamentul violatorului polițiștii l-au găsit pe băiatul de 14 ani dezbrăcat pe pat. Așa au început oamenii legii investigațiile. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Kristof l-ar amenințat pe tatăl copiilor, după ce violatorul i-ar fi zis tatălui că el este cel care îi face programul băiatului. 
Generalul Dumbravă se dă drept victimă. De ce se plânge fostul șef din Servicii: Valul de hate lasă urme/ Captură video
Generalul Dumbravă se dă drept victimă. De ce se plânge fostul șef din Servicii: Valul de hate lasă urme
Generaul Dumitru Dumbravă, pus sub acuzare de procurorii DNA pentru fapte de corupție, face acum pe victima. Fost șef al Direcţiei Juridice a Serviciului Român de Informaţii (SRI) s-a plâns luni, la ieșirea de la controlul judiciar, că orice ar face, nu este bine. El susține că este strigat de taximetriști pe stradă "Hoțule!". "Dacă mă îmbrac sport, nu este bine. Dacă vin cu autobuzul, nu este bine. Dacaă vin cu o mașină mare, nu este bine. Valul de hate lasă urme", a spus Dumbravă, într-o discuție avută cu protestatarul Marian Ceaușescu.
Liviu Dragnea
Culisele Statului Paralel. Încrengăturile lui Liviu Dragnea din Energie: cum a lucrat cu Florian Coldea. Afacerile Romelectro
Legăturile lui Liviu Dragnea cu compania Romelectro sunt realizate cu ajutorul lui Dănuț Ungureanu și Sorin Stuparu. Fostul președinte al PSD ar fi nașul omului de afaceri din Teleorman, care a fost implicat într-un dosar de evaziune fiscală. Sorin Stuparu a fost investigat în 2012 de procurorii DIICOT alături de Viorel Dragnea, fratele fostului baron social-democrat.
Bărbat reținut de poliție după ce a fost prins băut și fără permis la volan în Sectorul 1. Alcoolemie de 1,00 mg/l
Bărbat reținut de poliție după ce a fost prins băut și fără permis la volan în Sectorul 1. Alcoolemie de 1,00 mg/l
Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat care conducea un autovehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 1 al Bucureștiului. Conform informațiilor oferite de Brigada Rutieră a Capitalei, echipele de poliție au oprit pentru control un autovehicul condus de bărbatul în cauză, descoperind că acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate și nu poseda permis de conducere valabil.
Medicul pistolar care a ameninţat o persoană în trafic, urmărit penal!
Medicul pistolar care a ameninţat o persoană în trafic, urmărit penal!
Medicul de la Spitalul Fundeni implicat într-un conflict de trafic este urmărit penal pentru infracțiunea de amenințare. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, atunci când, în cadrul unei altercații rutiere, medicul ar fi amenințat o persoană cu un pistol. În cursul zilei de vineri, medicul a fost audiat de către autoritățile competente și i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în acest caz. 
Lajos Kristof/ Foto: Facebook
Lajos Kristof a fost ARESTAT! Explicația năucitoare dată anchetatorilor: „antrenorul de genii” susține că se afla într-o stare de somnambulism
Kristof Lajos, cunoscut drept "antrenorul de genii", care a fost surprins însă timp ce viola un băiat de 14 ani, a fost arestat preventiv duminică seara. Explicația pe care bărbatul ar fi dat-o anchetatorilor este absolut năucitoare. Acesta le-ar fi spus procurorilor și polițiștilor că a întreţinut relaţiile sexuale fără să fie conștient, pentru că se afla într-o stare de somnambulism, susțin surse judiciare.
Influencerul a fost găsit într-o baltă de sânge, în apartamentul său din București. Foto/Captură
Anchetă uriașă după moartea influencerului Andrei Versace. Anchetatorii spun că bărbatul era mort de zile bune
Este anchetă uriașă după moartea suspectă a influencerului Andrei Versace. De altfel, au apărut noi imagini cutremurătoare cu bărbatul supranumit regele fițelor, în timp ce zace într-o baltă de sânge pe podeaua din apartamentul său de lux. Se afla în această stare de câteva zile. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru necropsie. Atenție urmează imagini și informații cu impact emoțional.