Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Cine gravitează în jurul lui Piedone: cum s-a înconjurat primarul de 46 de rude?
Cine gravitează în jurul lui Piedone: cum s-a înconjurat primarul de 46 de rude? Încrengături pe bani grei, acuzații-bombă
Sunt acuzații grave apărute în presă: familia lui Piedone ar fi pus monopol pe posturile de conducere din sectorul 5. De la ginere la nepoți, Cristian Popescu Piedone s-ar fi asigurat că fiecare are un loc asigurat. În total, această frăție, care ar funcționa de mai mulți ani, împarte sau deține sute de milioane de lei – averi fabuloase și contracte publice. 
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: O astfel de afirmații subminează sistemul de justiție
Alina Gorghiu, reacția dură împotriva preotului care crede că "fetele frumoase" sunt de vina dacă sunt agresate sexual. Este medieval, e o invitație la VIOL!
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a reacționat dur față de comentariile publice ale unui cunoscut preot, care a afirmat că "fetele frumoase" au o parte de vina dacă sunt agresate sexual și chiar ar trebui să suporte rigorile legii. "Nu e doar o declarație neinspirată, e o invitație la viol!" a scris Gorghiu. O reacție vehementă a avut și purtătorul de cuvânt al Bisericii, care a criticat în termeni asemănători declarația preotului Nicolae Tănase.
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez. Cum îl poți prepara simplu
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez. Cum îl poți prepara simplu
Dacă vrei să aduci un strop din Japonia culinară în bucătăria ta, începe cu o delicioasă rețetă de mochi. Este o rețetă de desert tradițional, denumit și ”desertul samurailor”. În mod tradițional, acesta este preparat și servit în perioada Anului Nou Japonez, în timpul unei ceremonii numite Mochitsuki. Această ceremonie constă în zdrobirea și frământarea orezului glutinos pentru a-l transforma într-un aluat cu textură lipicioasă.
Percheziții DNA la Consiliul Județean Gorj, într-un dosar vizând achiziții cu firme controlate de funcționari publici. Este vizat inclusiv vicepreședintele instituției - SURSE
Percheziții DNA la Consiliul Județean Gorj, într-un dosar vizând achiziții cu firme controlate de funcționari publici. Este vizat inclusiv vicepreședintele instituției - SURSE
Procurorii anticorupție efectuează percheziții, joi, la Consiliul Județean Gorj, instituție condusă de Cosmin Popescu (PSD), într-un dosar vizând contracte de achiziții atribuite unor firme controlate de funcționari publici, au declarat surse judiciare. Presa locală scrie că ar fi vizat inclusiv vicepreședintele CJ Dorin Tașcău (PSD).
Mașina cu care Vlad Pascu a provocat tragedia /Arhivă foto
Lovitură de teatru în dosarul în care este judecat Vlad Pascu: sentința a fost AMÂNATĂ! Procesul s-ar putea relua de la zero
Lovitură de teatru în cazul dosarului 2 Mai! Sentința pentru Vlad Pascu a fost amânată deoarece judecătoarea a făcut cerere de abținere! Totodată, dacă magistrata, Ancuța Popoviciu va fi suspendată pe 24 aprilie, procesul se va relua de la zero. Următorul termen a fost stabilit pentru 9 mai. Părinții tinerilor uciși spun că nu mai au nicio speranță.