Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Invazia care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Foto/Profimedia
Fenomen bizar care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Oamenii sunt terorizați. Ultima invazie a avut loc în 1803
Sezonul de cicade din 2024 este unic, deoarece în unele regiuni ale lumii, numărul acestor insecte a crescut extrem de mult. Există șapte specii de cicade periodice, dintre care patru apar la fiecare 13 ani și trei la fiecare 17 ani. O dată la 221 de ani, cicadele periodice apar toate, simultan. Acest lucru s-a întâmplat ultima dată în 1803, ceea ce înseamnă că fenomenul bizar are loc în 2024.
Scandal în rândul elitelor de la Moscova: adjunctul lui Şoigu a fost arestat pentru corupţie! Ce pedeapsă riscă acesta
Scandal în rândul elitelor de la Moscova: adjunctul lui Şoigu a fost arestat pentru corupţie! Ce pedeapsă riscă acesta
Un tribunal rus a dispus, miercuri, ca Timur Ivanov, unul dintre adjuncţii ministrului apărării Serghei Şoigu, să fie menţinut în arest preventiv, fiind suspectat de luare de mită. Acesta este cel mai pregnant caz de corupţie de când preşedintele Vladimir Putin a dispus ca trupele ruse să pătrundă în Ucraina, în februarie 2022. Un prieten apropiat al lui Ivanov, Serghei Borodin, a fost, de asemenea, acuzat de conspiraţie pentru luare de mită.
Nicușor Dan
Nicușor Dan, atac dur la adresa lui Piedone: Este un interlop! Între cine se va da lupta finală pentru Capitală
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a lansat un atac fulger la adresa lui Cristian Popescu Piedone. L-a numit „interlop în adevăratul sens al cuvântului”. Edilul Capitalei a susținut, totodată, că primarul Sectorului 5 este însoțit în toate deplasările de interlopi din Clanul Sportivilor și crede că bătălia finală pentru București se va da între cei doi. 
Spitalul din Targu Jiu
A plouat în două săli de operație din Spitalul Județean Târgu-Jiu. Ce anunță autoritățile
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a sălilor de operaţie, motiv pentru care numărul de internări va fi limitat. De asemenea, cadrul blocului operator al Secţiei Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltraţii în plafon, dar nu au afectat aparatura medicală.
„Nu-l treziți că cere vin”. Mormânt din România, devenit celebru datorită mesajului transmis. Cărui scriitor îi aparține / Captură foto
„Nu-l treziți că cere vin”. Mormânt din România, devenit celebru datorită mesajului transmis. Cărui scriitor îi aparține
Cimitirul Vesel de la Săpânța, din județul Maramureș, găzduiește multe morminte cu povești interesante și amuzante. Însă și la Cimitirul Bellu (București) există morminte cu povești inedite, cum este cel al lui Păstorel Teodoreanu. Pe crucea sa, în loc de epitaf solemn, stă scris cu mult umor următorul mesaj: „Nu-l treziţi, că cere vin”. Acest poet, scriitor și gastronom de renume, a lăsat în urmă nu doar opere literare savuroase, ci și o rețetă culinară inedită: „Pilaf sub plapumă”.
Lege nouă pentru românii care NU locuiesc la adresa din buletin / Foto: Inquam Photos
Lege nouă pentru românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Reguli noi pentru românii care nu stau la adresa din buletin. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a comunicat că se înregistrează o creștere semnificativă, de 112%, în ceea ce privește cererile pentru obținerea de vize de flotant la nivel național, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Ministrul a menționat că există județe cu cifre record. Iată ce trebuie să facă românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Legea a intrat în vigoare.
Preotul rus care l-a înmormântat pe Aleksei Navalnîi, suspendat din funcție timp de 3 ani/ Profimedia
Preotul rus care l-a înmormântat pe Aleksei Navalnîi, suspendat din funcție timp de 3 ani. Decizie uluitoare a autorităților de la Moscova
Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anunţat, marţi, pe site-ul său, că preotul rus care a oficia parastasul lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a fost sancționat și nu mai are voie să slujească pe timp de trei ani. În plus de asta, ierarhul a fost mutat la altă biserică pe o poziție inferioară.
Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului/ unsplash.com
Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului
Orhideele sunt plante deosebit de elegante și atrăgătoare, aducând o notă de rafinament în orice încăpere. Cu îngrijirea potrivită, aceste flori exotice pot înflori tot timpul anului, oferind o priveliște magnifică și o atmosferă plăcută în locuință. Unul dintre secretele pentru ca orhideele să înflorească în mod constant constă în modul în care sunt udate și hrănite. Descoperă cum să le uzi la fiecare 15 zile pentru a te bucura de flori frumoase tot anul, folosind un amestec fertilizant natural.