Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Imagine inedită de pe un bulevard mare din Capitală. Toți copacii au dispărut peste noapte
Imagine inedită de pe un bulevard din Capitală. Toți copacii au dispărut peste noapte
Peisajul Bulevardului Ghencea din București s-a schimbat radical peste noapte. Majoritatea copacilor care mărgineau bulevardul au fost transplantați, într-o operațiune ce face parte dintr-un proiect mai amplu de extindere a străzii. Această acțiune, susținută de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) și primarul Nicușor Dan, a stârnit reacții mixte în rândul cetățenilor.
Horoscopul dragostei, săptămâna 29 aprilie - 5 mai.
Horoscopul dragostei, săptămâna 29 aprilie - 5 mai. Teste pe harta astrală. Îndrăgostiții vor ajunge să se întrebe dacă au fost făcuți pentru a fi împreună
Săptămâna viitoare debutează cu intrarea lui Venus în Taur, ceea ce înseamnă că planeta iubirii va avea un cuvânt greu de spus încă din prima zi a horoscopului intervalului 29 aprilie - 5 mai. Venus îi va ajuta pe îndrăgostiți să își dea seama dacă sunt făcuți unul pentru celălalt și dacă iubirea lor se poate impregna de stabilitatea de care au nevoie pentru a se gândi cu încredere la viitor.
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, raportează îmbunătățiri semnificative în sistemul de termoficare al Bucureștiului: „Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, raportează îmbunătățiri semnificative în sistemul de termoficare al Bucureștiului: „Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau”
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a oferit joi seară, într-o intervenție telefonică în cadrul unui post TV, detalii încurajatoare despre stadiul modernizării rețelei de termoficare a orașului. Acesta a declarat că, în ciuda provocărilor, au fost înregistrate progrese semnificative în ultimii ani.
O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor
O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor
O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.
Generalul (r) D. Dumbravă își negocia influneța (sursă foto: Luju.ro)
Noi dezvăluiri despre generalul Dumbravă. Un om de afaceri dezvăluie un război al serviciilor, în jurul unei importante bănci din Ungaria - VIDEO
Noi dezvăluiri bombă despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă, unul dinte personajele cheie ale Statului Paralel, alături de generalul Florian Coldea. După ce dezvăluire făcute în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu de către omul de afaceri Cătălin Hideg, apar noi probe că generalul în rezervă a mai fost implicat în acțiuni similare împotriva altor oameni de afaceri români. Aurel Săvulescu a relatat, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, cum a fost abordat de către generalul Dumbravă, încă din 2014, când acesta era încă activ și cum a apelat la ajutorul "altui serviciu profesionist" al statului pentru a-și face dreptate.
Laurent Cantet a murit.
O legendă a cinematografiei mondiale s-a stins din viață. Laurent Cantet a murit la 63 de ani
Lumea cinematografiei a pierdut unul dintre cei mai respectați și talentați regizori ai săi, Laurent Cantet, care a murit la vârsta de 63 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de agentul său, Isabelle de la Patellière, care a declarat că regizorul a decedat la Paris, în urma unei boli. Laurent Cantet, cunoscut pentru abordările sale cinematografice profund umaniste și pentru conștiința socială puternică, a lăsat în urma sa un portofoliu impresionant de lucrări care au influențat profund industria filmului.
Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Patimilor. În ce zile ai voie să speli rufe
Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Patimilor. În ce zile ai voie să speli rufe
Săptămâna Patimilor, cunoscută și sub denumirea de Săptămâna Mare, marchează ultima săptămână a Postului Mare și pregătirea pentru sărbătoarea Paștelui. Este o perioadă profundă pentru credincioșii creștini, plină de obiceiuri și tradiții specifice menite să aducă aminte de ultimele zile din viața lui Iisus Hristos. Iată cum trebuie să te organizezi în această perioadă și ce zile sunt destinate spălării rufelor, conform tradiției ortodoxe.
"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
 Un instructor de yoga din Capitală, discipol al lui Gregorian Bivolaru, a fost ridicat de mascați. Bărbatul care se dădea drept ”maestru spiritual” este suspectat de viol și trafic de persoane. Ar fi obținut 1,4 milioane lei după ce a forțat mai multe tinere să facă videochat. Bărbatul este cunoscut publicului pentru aparițiile sale în cadrul emisiunilor de horoscop și de „evoluție spirituală”. Nu de puține ori, chiar în discursurile sale, Eugen Mârț vorbea despre energia sexuală.
Campania prevede consumarea unor substanțe la volan
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR – susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”, bazată pe textul Legii 213/2023, numită informal "Legea Anastasia". Campania urmărește să atragă atenția celor care aleg să conducă sub influența alcoolului, drogurilor sau fără permis de conducere auto și au produs accidente rutiere soldate cu decesul victimei că pedeapsa este condamnarea la închisoare cu executare.
TEST IQ | Descoperă pensula din imagine în doar 10 secunde. Această descoperire spune multe despre tine
TEST IQ | Descoperă pensula din imagine în doar 10 secunde. Această descoperire spune multe despre tine
Testele de inteligență, sau testele IQ, continuă să fie un instrument valoros și provocator pentru măsurarea și îmbunătățirea abilităților cognitive. Ele nu numai că oferă o distracție inteligentă, dar ajută și la dezvoltarea unor abilități critice precum atenția, gândirea logică și creativitatea. Un astfel de test este provocarea de a găsi o pensulă ascunsă într-o imagine, care se dovedește a fi mai complicată decât pare la prima vedere.
Mihai Trăistariu. Foto: Facebook
Cât te costă să te cazezi în unul dintre apartamentele deținute de Mihai Trăistariu la malul mării? Artistul a încercat să facă prețurile cât mai atractive
Mihai Trăistariu a fost în centrul atenției recent pentru decizia sa de a închiria apartamente de lux deținute la malul mării și de a face prețurile cât mai atractive pentru potențialii chiriași. Această mișcare a stârnit interesul publicului, în special al iubitorilor de vacanțe la mare, care sunt curioși să afle cât ar costa să se cazeze în una dintre proprietățile sale.