Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Gabriel Oprea
Generalul Gabriel Oprea, în calitate de președinte al UNPR, a subliniat că Blocul Suveranist Roman reprezintă o alternativă viabilă pentru conducerea României
Partidul Neamul Romanesc, sub conducerea președintelui Ninel PEIA, a avut multiple consultări cu UNPR și Generalul Gabriel Oprea pentru a găsi soluții privind necesitatea construirii unei democrații autentice în România. Rezultatul acestor eforturi este un Proiect de Țară care pune accentul pe identitatea națională ca esență a valorilor, culturii și istoriei națiunii noastre.
Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu, împreună cu mai mulţi miniştri, la deschiderea expozitiei Brâncuşi de la Timişoara
Premierul Marcel Ciolacu, ministrul Culturii Raluca Turcan, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Agriculturii Florin Barbu, preşedintele interimar Camerei Deputaţilor Alfred Simonis au fost prezenţi, sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă din Timişoara, la expoziţia dedicată sculptorului Constantin Brâncuşi. Raluca Turcan a afirmat că i s-a făcut „pielea de găină”, după ce a vizitat expoziţia şi că piesa sa preferată este „Muza adormită”.
Vipera
Invazie de vipere în țară - Doi bărbați mușcați au fost la un pas de moarte - Harta ROȘIE a viperelor - În ce zone riscul este crescut
E alertă în România! Două persoane, una din Iași și alta din Huși, au ajuns de urgență la spital după ce au fost mușcate de șerpi. Simptomele nu au întârziat să apară. Au simțit amețeli, dar și mâinile și picioarele amorțite. Dacă nu veneau la spital pentru a li se administra ser antiviperin, riscau să paralizeze sau chiar să moară.