Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Sursa foto: Twitter
Situație disperată în Kiev. O familie a venit la o benzinărie pentru a conecta la curent inhalatorul de care fetița lor avea nevoie pentru a respira
Administrația orașului Kiev informează vineri dimineață că, după atacul cu rachete rusești din 23 noiembrie, 50% dintre locuințele din oraș „funcționează în regim de pană de curent de urgență”, potrivit BBC. Pe rețelele sociale au apărut imagini impresionante cu o familie din Kiev care a venit la o benzinărie pentru a putea conecta la priză inhalatorul de care fetița lor avea nevoie pentru a respira.
Nicolae Ciuca
Premierul Nicolae Ciucă, bilanț la un an de guvernare: "Coaliția PNL-PSD-UDMR a oferit României siguranță, stabilitate și predictibilitate"
Premierul Nicolae Ciucă a transmis vineri un mesaj cu prilejul unui an de guvernare, în care arată că preluarea guvernării de către Coaliţia PNL-PSD-UDMR a oferit României siguranţa, stabilitatea şi predictibilitatea de care avea nevoie, mai ales în perioada aceasta. Şeful Executivului mai spune că garanţiile primite din partea partenerilor noştri strategici sunt mai puternice ca niciodată, iar apartenenţa noastră la NATO, cea mai importantă organizaţie politico-militară, ne conferă protecţia necesară pentru a putea construi un viitor mai bun pentru România. El mai spune că responsabilitatea Guvernului este să menţină echilibrul, într-o perioadă marcată de multe crize.
Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - Pilda despre căldura focului
Rugăciunea zileiAcatistul Intrării în biserică a Maicii Domnului – Condac                                                               „O, cea mai cinstită şi mai sfântă decât toţi sfinţii, dumnezeiască Pruncă, Fecioară şi Maica Dumnezeului celui de sus, în ziua Intrării tale în Sfânta Sfintelor, pe care o prăznuim astăzi cinstindu-te, primeşte acest dar al nostru şi ne izbăveşte pe noi din toate nevoile, necazurile şi primejdiile şi ne învredniceşte Împărăţiei celei cereşti, ca întotdeauna cu mulţumire să cântăm: Aliluia! ”