Articolele din categoria SPORT:

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă: Susţin îmbunătățirea cadrului legislativ în ceea ce priveşte atragerea banilor privaţi în fotbal şi în sportul românesc
Premierul Nicolae Ciucă a transmis, joi, cu ocazia organizării în România a Congresului Federaţiei Europene a Sindicatelor Fotbalului Profesionist, Divizia Europa, că apărarea intereselor colective şi individuale ale jucătorilor profesionişti este o misiune comună, motiv pentru care susţine propunerile de îmbunătăţire a cadrului legislativ naţional în ceea ce priveşte atragerea banilor privaţi în fotbal şi în sportul românesc în general.
Simona Halep Foto: Profi Media Video
Simona Halep rupe tăcerea, după 6 luni de suspendare: Sunt nevinovată, nu am luat substanțe interzise - Interviu exploziv
Simona Halep rupe tăcerea la șase luni după ce a fost depistată pozitiv la testul de dopaj. Fostul număr unu mondial spune că substanța interzisă descoperită în corpul ei provine de la un supliment alimentar contaminat. Simona speră să își găsească dreptatea în instanță unde a pregătit dovezile care ar arăta că nu are nicio vină în acest caz.
 Un secretar de stat vine de la șaormerie!
Sportul, căpușat de oameni politici - Un secretar de stat vine de la shaormerie! Nicio legătură cu domeniul
Un nou caz șocant apare în politica românească. De la shaormerie a ajuns direct pe fotoliul de secretar de stat din ministerul Sportului. El a ajuns în această poziție fără să aibă nicio legătură cu acest domeniu. Pe poziția unde este acum, Flavius Sirop au fost mari sportivi români precum Cornel Dinu sau Octavian Bellu. Jurnaliștii Realitatea Plus au încercat să îl contacteze pe secretarul de stat, dar fără succes. 
România, în Cartea Recordurilor cu Tricoul Uriaș al Naționalei de Rugby. Gabriel Oprea, președintele UMPMV: „Rugby înseamnă stejari, sacralitate, înseamnă România”
România, în Cartea Recordurilor cu Tricoul Uriaș al Naționalei de Rugby. Gabriel Oprea, președintele UMPMV: „Rugby înseamnă stejari, sacralitate, înseamnă România”
România a intrat din nou în Cartea Recordurilor! De data asta este vorba de cel mai mare tricou din lume, realizat din plastic reciclat. Recordul a fost marcat la un eveniment organizat pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, în prezența echipei naționale de rugby, dar și a sute de copii. Prezent la eveniment a fost și Gabriel Oprea, fost vicepremier pentru securitatea națională.