Articolele din categoria SOCIAL:

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei: Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu și Adrian Sârbu au ajuns la Parchetul General. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Ancheta ar putea fi extinsă, urmând să se facă cercetări privind noi fapte reținute de anchetatori.
Cel mai sărac oraș din România
Cel mai sărac oraș din România. Doar 900 locuitori din cei 15.000 lucrează iar tinerii emigrează în masă
Un oraș aflat în estul țării a reușit să „câștige” infamul titlu de cel mai sărac din România. Din cei aproximativ 15.000 de locuitori, doar 900 au un loc de muncă, semnalând un nivel alarmant de șomaj și sărăcie în zonă. În plus, tinerii din acest oraș emigrează în masă în căutarea unor oportunități mai bune de muncă și de trai, ceea ce accentuează declinul demografic și reducerea perspectivei de dezvoltare locală.
Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora
Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora care jignește victimele Experimentului Pitești
Recent, Sephora România, filială a celebrului lanț francez de produse de înfrumusețare și parfumuri, a stârnit controverse după ce a postat pe pagina de Facebook și Instagram o reclamă jignitoare asociată cu închisoarea Pitești, cunoscută pentru atrocitățile comise asupra deținuților în perioada regimului comunist. Confruntată cu reacțiile internauților, echipa companiei a șters postarea după câteva ore.
Spitalul din Targu Jiu
A plouat în două săli de operație din Spitalul Județean Târgu-Jiu. Ce anunță autoritățile
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a sălilor de operaţie, motiv pentru care numărul de internări va fi limitat. De asemenea, cadrul blocului operator al Secţiei Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltraţii în plafon, dar nu au afectat aparatura medicală.
Lege nouă pentru românii care NU locuiesc la adresa din buletin / Foto: Inquam Photos
Lege nouă pentru românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Reguli noi pentru românii care nu stau la adresa din buletin. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a comunicat că se înregistrează o creștere semnificativă, de 112%, în ceea ce privește cererile pentru obținerea de vize de flotant la nivel național, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Ministrul a menționat că există județe cu cifre record. Iată ce trebuie să facă românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Legea a intrat în vigoare.