Articolele din categoria SPORT:

Doliu în sport/ Arhivă foto
Doliu în sport. Boxerul japoneze Kazuki Anaguchi a murit la 23 de ani, ca urmare a unei unei hemoragii cerebrale suferite în timpul unei lupte
Doliu uriaș în lumea boxului! Pugilistul japonez Kazuki Anaguchi a murit, vineri, în urma rănilor suferite în timpul unui meci din decembrie anul trecut.   Anaguchi se afla în comă de când a fost supus unei operaţii pe creier, la 26 decembrie, după meciul cu Seiya Tsutsumi. Pugilistul a murit în urma unei hemoragii cerebrale, la vârsta de 23 de ani.
Cât este voucherul la Rabla 2024. Foto/Arhivă
Când începe Rabla 2024. Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a primi banii de voucher
Anul trecut, cei care au vrut să scape de mașinile vechi au avut la dispoziție trei programe: Rabla Clasic, Rabla Plus și Rabla Local. Primele două programe, Clasic și Plus, presupun acordarea unei reduceri la achiziția unei mașini noi pentru cei care duc la casat vechiul vehicul. În schimb, programul Rabla Local permite acordarea unui stimulent financiar, fără ca beneficiarul să fie obligat să-și cumpere o altă mașină.
Burnout-ul nu trece cu un concediu. Iată ce trebuie să faci
Burnout-ul nu trece cu un concediu. Iată ce trebuie să faci
Tot mai mulți dintre oamenii care pășesc pragul cabinetului vin îngrijorați de senzația de epuizare pe care o resimt, senzație care nu trece nici după câteva nopți de somn bun. Ei se plâng de lipsă de concentrare, dificultate în a lua decizii, tendința frecventă de a amâna lucrurile, pentru că totul pare că nu se mai termină'. Pur și simplu simt că ar fugi de toți și de toate.' Dar ceea ce îi îngrijorează cel mai mult, este sentimentul că va fi așa pentru totdeauna.