Articolele din categoria ECONOMIE:

Virgil Popescu, ministrul Energiei, la CE Oltenia Foto: gorjeanul.ro
Virgil Popescu, vizită neanunțată în Gorj - Ce i-au spus minerii din cariere - Primul avertisment înainte de Raportul Corpului de Control - VIDEO
Virgil Popescu a ajuns în Gorj într-o vizită neanunțată pentu a inspecta carierele și condițiile în care muncesc minerii. Ministrul Energiei a anunțat că raportul preliminar al Corpului de Control după tragedia de la cariera Jilț Sud, în care au murit trei mineri, va fi gata săptămâna viitoare. Acesta a avertizat că nu se va încheia curând controlul, fiind vorba de o perioadă îndelungată.
Foto arhivă
Ce alimente consumă românii cel mai mult. Produsele vegetale câștigă tot mai mulți adepți
Potrivit INS, cele mai mari ponderi în consumul mediu net zilnic pe locuitor le au laptele şi produsele din lapte (30,8%), legumele şi produsele din legume (17,5%), cerealele şi produsele din cereale (15,5%), fructele şi produsele din fructe (10,8%), cartofii (9,6%) şi carnea şi produsele din carne (7,3%). Conform sursei citate, aceste şase grupe de produse au reprezentat peste 90% din consumul mediu net zilnic pe locuitor.
Blue Air, sat fără câini: Datorii uriașe de 4 luni - Ce se întâmplă cu banii pentru zborurile anulate
Blue Air, sat fără câini: Datorii uriașe de 4 luni - Ce se întâmplă cu banii pentru zborurile anulate
Situația financiară de la Blue Air și amploarea datoriilor către clienții păgubiți rămân încă un mister, la mai bine de o lună după ce statul a preluat 75% din companie. Blue Air a rămas cu un singur angajat, iar Președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, Daniel Geantă, a spus că în prezent nu există un Consiliu de Administrație care să ia decizii în companie.