Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"
Realitatea PLUS continua lupta pentru destructurarea Statului Paralel, in spatele caruia se afla personaje cheia din Servicii, si aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a anuntat, marti, ca a pregatit noi inregistrari si probe suplimentare care dovedesc legatura dintre Romprest si Florian Coldea. Acestea vor fi prezentate, in exclusiviate, in editia din aceasta seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la ora 21.00, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa inregistreze si un interviu cu omul de afaceri Catalin Hideg, denuntatorul lui Florian Coldea si al lui Dumitru Dumbrava. "Este un moment istoric in care DNA-ul, cat si celelalte institutii ale statului, cat si SRI-ul, pot dovedi ca acest Stat paralel poate fi destructurat", a transmis Anca Alexandrescu.
justiție
Sentință într-un caz tras la indigo cu dosarul lui Vlad Pascu. Pedeapsa primită de șoferul de 19 ani care a spulberat 6 tineri, pe o trecere de pietoni din Petroșani
Avem o nouă situație trasă la indigo cu cazul ucigașului drogat din 2 Mai. Șoferul de 19 ani, cel care în decembrie anul trecut circula cu 140 de kilometri pe oră și a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni, și-a aflat pedeapsa. Claudiu Nițariu a fost judecat pentru omor, după ce una dintre victime a decedat la spital. 
11 persoane, trimise în judecată sub control judiciar într-un dosar de camătă/ Arhivă foto
11 persoane, trimise în judecată sub control judiciar într-un dosar de camătă
11 persoane inculpate pentru infracţiuni de camătă şi influenţarea declaraţiilor au fost trimise în judecată sub control judiciar. Potrivit anchetatorilor, cămătarii au împrumutat diverse persoane fizice cu sume cuprinse între 6.000 euro şi 50.000 euro. Pentru acești bani, se percepeau dobânzi lunare cuprinse între 4% - 15%. Pentru a fi siguri că îşi recuperează banii, cămătarii încheiau documente care le dădeau drepturi asupra imobilelor puse gaj.
Generalul (r) Dumitru Dumbravă Exclusiv
Înregistrare-bombă, cum își negocia generalul SRI Dumitru Dumbravă influența pe lângă judecători - AUDIO
Ies la iveală detalii devastatoare despre generalul în rezervă Dumitru Dumbravă, unul dintre apropiații lui Florian Coldea. Acesta și-ar fi folosit influența reală sau doar mimată asupra unor magistrați pentru a le promite unor oameni de afaceri cu probleme că-i ajută să scape ușor, în schimbul unor sume de bani. Omul de afaceri Cătălin Hideg a depus drept probă o înregistrare în acest sens, care a fost prezentată luni, la Culisele Statului Paralel, de către jurnalista Anca Alexandrescu.
Florin Coldea este tot mai încolțit (foto: Inquam Photos/George Calin Exclusiv
Anca Alexandrescu aruncă bomba. Înregistrări halucinante, rețeaua de penali coordonată de Coldea și Dumbravă - AUDIO
Bomba momentului la Culisele Statului Paralel. Anca Alexandrescu și Liviu Alexa au prezentat o serie de înregistrări și informații care dovedesc ceea ce jurnalista Realitatea Plus susține de câteva luni, că generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” dosare în justiție si nu numai! Într-o primă înregistrate, omul de afaceri Cătălin Hideg stă de vorba cu un avocat apropiat anturajului Coldea-Dumbravă.  Hideg, patronul Sanimed, ar fi făcut un denunț împotriva lui Florian Coldea, la DNA, săptămâna trecută. 
5 persoane, reţinute pentru furt şi complicitate la furt, dintr-o societate comercială din Timiș. Metodoa folosită pentru a-l înșela pe patron/ Foto: Inquam Photos
5 persoane, reţinute pentru furt şi complicitate la furt, dintr-o societate comercială din Timiș. Metodoa folosită pentru a-l înșela pe patron
Două femei şi doi bărbaţi, angajaţi ai unei societăţi comerciale din județul Timiș, precum şi un bărbat de 19 ani, fără calitate în cadrul societăţii, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore pentru furt şi complicitate la furt. Potrivit poliției, aceștia ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăţilor, nereală faţă de valoarea produselor.
Accidentul de la 2 mai. Procesul drogatului Vlad Pascu ar putea fi RELUAT! Judecătoarea ar putea fi SUSPENDATĂ
Accidentul de la 2 mai. Procesul drogatului Vlad Pascu ar putea fi RELUAT! Judecătoarea ar putea fi SUSPENDATĂ
Răsturnare de situație în dosarul drogatului care a făcut măcel pe șoseaua din 2 Mai! Procesul lui Vlad Pascu ar putea să fie reluat de la zero dacă, zilele următoare, dacă Consiliul Superior al Magistraturii va decide suspendarea judecătoarei care i-a sfidat pe părinții copiilor uciși de beizadeaua drogată. Astfel, un nou judecător ar putea cere noi probe și audieri în cadrul acestui dosar.