Articolele din categoria LIFESTYLE:

 3 zodii vor avea parte de binecuvântare divină începând din 10 mai. Soarta le va surâde din nou/ Profimedia
3 zodii vor avea parte de binecuvântare divină începând din 10 mai. Soarta le va surâde din nou
Astrologia aduce vești excelente pentru unii nativi începând cu ziua de 10 mai! Conform previziunilor astrale, această dată va marca începutul unei noi ere a binecuvântărilor pentru trei zodii norocoase. Dacă te numeri printre acești nativi, pregătește-te să primești o doză solidă de energie pozitivă și oportunități noi în viața ta. Iată care sunt zodiile care vor fi în centrul atenție!
Anafura
Ce se întâmplă în corpul tău atunci când iei anafură
"Anafura, potrivit Arhiepiscopului Simion, este prescura produsă la Proscomidie, din care se scoate partea din mijloc (Sfântul Agneț), care se jertfește și se face Trupul Domnului. Deci, în locul acelui Dar mare al înfricoșatei Cuminecături, de vreme ce nu sunt toți vrednici a se împărtăși cu el, li se dă această anafură, care, după cuviință, se numește anti-doron, adică în loc de dar, pentru că dai darul hărăzirii lui Dumnezeu.
Cea mai puternică RUGĂCIUNE pe care să o spui de Izvorul Tămăduirii.Te scapă de sărăcie și boală/ Captură foto
Cea mai puternică RUGĂCIUNE pe care să o spui de Izvorul Tămăduirii.Te scapă de sărăcie și boală
Credincioșii din țara noastră cu siguranță știu că astăzi, pe 10 mai, se sărbătorește Izvorul Tămăduirii. Iar cu această ocazie, o mulțime de români au grijă să respecte tradițiile și obiceiurile asociate cu acest moment. Mai mult, există și o rugăciune specială pe care trebuie să o spui în această zi, despre care se zice că este făcătoare de minuni și că alungă boala și sărăcia din viața ta. 
Florin Piersic/ Arhivă foto
Veşti bune în cazul lui Florin Piersic. Starea de sănătate a maestrului s-a îmbunătățit: actorul se alimentează și bea lichide singur
Avem noi detalii despre starea maestrului Florin Piersic! Actorul a fost operat, joi, de urgență la Spitalul Foișor din Capitală, iar doctorii i-au extras proteza din genunchi. În acest moment , marele actor este conștient și cooperant. Există informații potrivit cărora medicii ar lua în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ. 
Bananele, soluția miraculoasă pentru o piele perfectă, ca de porțelan. Iată ce măști de față poți să pregătești cu deliciosul /Profimedia
Bananele, soluția miraculoasă pentru o piele perfectă, ca de porțelan. Iată ce măști de față poți să pregătești cu deliciosul fruct
În căutarea unei soluții naturale și eficiente pentru combaterea ridurilor fără a cheltui o avere pe produse cosmetice scumpe, banana poate fi aliatul tău de încredere. Acest fruct plin de antioxidanți și nutrienți esențiali poate fi transformat în măști simple și eficiente pentru a-ți menține pielea fermă și netedă. Descoperă cum să folosești bananele pentru a obține un ten de porțelan în următoarele paragrafe.
Florin Piersic / Foto: Inquam Photos
Medicii iau în calcul să-i amputeze piciorul lui Florin Piersic. Cum se simte actorul: cele mai noi date
Maestrul Florin Piersic a fost operat de urgență și, în prezent, este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Foișor Din Capitală. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi, însă, iau în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ de care suferă. Florin Piersic este conștient, cooperant. Medicii îl monitorizează în continuare, au anunțat, joi, surse medicale, citate de Realitatea PLUS. 
Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași
Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași. Trucul care te va ajuta să te delectezi cu bunătăți fără să adaugi kilograme în plus
Pofta de dulciuri este un sentiment universal, care ne face să ne întrebăm mereu: "Cum pot să mă delectez cu acele delicioase prăjituri fără să mă îngraș?" De fapt, mulți dintre noi simțim că pofta de dulciuri este o lovitură pentru dietă, dar este adevărat că nu trebuie să fim nevoiți să renunțăm la bunătățile pe care le îndrăgim. Există însă un truc, un secret care ne permite să ne delectăm cu bunătăți fără să adaugăm kilograme în plus.
Horoscop vineri, 10 mai 2024
Horoscop vineri, 10 mai 2024. Emoțiile sunt puse pe prim plan. Două zodii își vor îngriji rănile sentimentale în liniște
Ziua de joi, 10 mai 2024, promite să fie una plină de idei creative și inspirație nelimitată. Sextila dintre Lună în Gemeni și Mercur în Berbec aduce cu sine un val de energie pozitivă și oportunități valoroase pentru cei care sunt dispuși să le exploreze.  Este un moment ideal pentru a explora noi orizonturi și a căuta modalități inovative de a-ți atinge obiectivele.