Budușan Iulian, jurnalist cu aproape 20 de ani de experiență în presă, a fost atras în timpul liceului de jurnalele de știri de la TV. Motiv pentru care a hotărât că jurnalismul va fi viitoare lui carieră. Iar de pe băncile facultății asta a făcut. A trecut prin redacții de știri ale televiziunilor, a "schimbat macazul" către presa scrisă, iar de aproape 10 ani este dedicat în totalitate jurnalismului online. Domeniile de competență sunt economic, IT&C și industria auto. La Realitatea a lucrat în două perioade, prima fiind 2003-2005, iar "reîntoarcerea acasă" producându-se în toamna anului 2019. De atunci, este parte integrantă a colectivului redacțional din online.

Articolele autorului Iulian Budușan:

Foto arhivă Inquam Photos
Românii încep să devină mai puțin toleranți cu refugiații ucraineni
În urmă cu câteva zile, mai mulți refugiați ucraineni cazați în Mamaia au solicitat Primăriei Constanța să reintroducă liniile de transport în comun care au circulat pe perioada sezonului estival. Această știre a stârnit un val de comentarii pe rețelele sociale, iar sute de constănțeni le-au cerut refugiaților să nu mai aibă atâtea pretenții sau, sau să plece acasă la ei dacă nu le convin condițiile de aici.
Foto arhivă Exclusiv
CULISELE STATULUI PARALEL. Scandalul decontaminării autostrăzii: marea ȚEAPĂ pe bani grei
Deși postul TV Realitatea PLUS a tot prezentat cazul celor 100.000 de tone de pământ contaminat cu mercur pe care unii afaceriști iau bani degeaba, iar alții vor să-l decontamineze, deși nu au autorizații, ministrul Sorin Grindeanu pare să nu fie interesat de subiect. Ministerul Mediului și Administrația Fondului de Mediu Constanța tac mâlc, iar AFM Prahova spune că firma desemnată câștigătoare nu are absolut niciun fel de autorizație. Asta deși, în REPETATE rânduri, CNAIR a declarat că actele sunt în regulă.