Echipa Realitatea Plus

Alexandra Păcuraru

Alexandra Păcuraru

"România trebuie și poate fi reformată cu implicarea fiecăruia dintre noi! Sunt fiică, soție, mamă a 5 copii în curând și om de televiziune... Cred cu tărie în viitorul acestei minunate țări și în potențialul ei, dar și al noilor generații. Cred în iubire și în construcție bazată pe empatie și adevăr. Indiferent ce fac, pun suflet iar când totul este făcut din și cu iubire, rezultatele sunt de neegalat."

Ana Maria Păcuraru

Ana Maria Păcuraru

"Pentru mine, jurnalismul este profesia cu cel mai rapid și obiectiv feedback pentru prestația mea. Îmi lipsesc doar bis-urile la scenă deschisă."

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu

"M-am născut într-o familie de jurnaliști, am crescut în acest spirit și televiziunea a fost prima mea dragoste. După 20 de ani în politică, spuneam că nu mă voi întoarce în presă niciodată! Acum, spun că nu m-aș mai întoarce niciodată în politică. Pentru că prima dragoste nu se uită niciodată!"

Bogdan Gamaleț

Bogdan Gamaleț

"Întotdeauna m-am simţit, ca jurnalist, un purtător de cuvânt al telespectatorului, aşa că m-am străduit să pun întrebările pe care el nu poate să le pună direct şi să capăt pentru el răspunsurile de care am considerat că are nevoie. Asta voi face şi de acum încolo."

Claudiu Giurgea

Claudiu Giurgea

"Învăț să fac meseria asta de 20 de ani. Atât a trecut de când am intrat pentru prima dată în redacția Realitatea și, recunosc, mă simt un pic privilegiat. Am șansa de a face ce-mi place și ceea ce am visat mereu să fac. Meseria asta m-a ajutat să văd, live, cele mai tari competiții din lume și să stau de vorbă cu oameni care au scris istorie în sport. Știu, e un clișeu, dar pentru mine a fi ziarist înseamnă să ai cel mai mișto loc de muncă și de 20 de ani nu mă plictisesc deloc de asta."

Dana Macsim

Dana Macsim

"Să trăiești ancorat zilnic în emoția de a transmite rapid informații, să uiți de anxietăți și temeri, să provoci competiții cu mintea ta, ca să faci față unui breaking news, ce poate fi mai tentant? Așa e jurnalismul TV și așa arată bucuria mea de fiecare zi."

Delia Vrînceanu

Delia Vrînceanu

"Am început să lucrez în radio încă din timpul facultății. În vara anului 1998, am intrat în echipa Focus-Prima TV, iar în 2001, m-am alăturat proiectului Realitatea, prima televiziune de știri din România, care a introdus în țară conceptul de Breaking News și care a ajuns, la 19 ani distanță, mai mult decât o televiziune de știri. Este un brand. La construcția căruia mă simt onorată că am avut șansa să contribui. Iar pentru asta le mulțumesc celor care au avut încredere în mine în toți acești ani, celor care m-au pregătit, care m-au învățat secretele acestei meserii frumoase și celor de la care continui să învăț, în fiecare zi."

Ioana Cîrstea

Ioana Cîrstea

"Informația înseamnă putere, asta spune o veche zicală. E important însă ca sursa să fie una corectă, imparțială, detașată de orice fel de interese și cât mai exactă. Asta încercăm la Plus Matinal, să informăm corect publicul, să prezentăm realitatea zilelor noastre, oricât de dură ar fi ea, dar nu uităm niciodată să zâmbim. Suntem permanent conectați la tot ce se întâmplă în jurul nostru iar rezultatul îl puteți vedea în fiecare dimineață la Plus Matinal! Începeți ziua cu noi!"

Laurențiu Botin

Laurențiu Botin

"Când îți place ceea ce faci, nimic nu e greu. Poate, doar, să-i mulțumești pe toți. Ceea ce în jurnalism este imposibil. Eu încerc sa fac meseria cât mai bine. Încă ceva: sunt dependent de adrenalina din timpul emisiunilor în direct. Așa adicție, mai rar!"

Nicoleta Cone

Nicoleta Cone

"Nu există meserie mai frumoasă decât jurnalismul, deși, câteodată, aceasta provoacă multă suferință, spune scriitorul Gabriel Garcia Marquez. Așa mi s-a părut încă de la primul pas făcut într-o redacție de știri, de la prima semnătura pusă la final de articol. Extraordinară o văd și acum, 25 de ani mai târziu, când pasiunea pentru ea s-a transformat în dragoste profundă. Iar dacă o faci onest, e o meserie care te va iubi și ea. Împreună în aventura asta am trecut prin situații excepționale, am cunoscut oameni fabuloși, faimoși sau nu, am trăit evenimente istorice și mai ales, le-am vorbit și altora despre toate acestea. Asta fac și acum, în Newsroom, merg mai departe cu acest acest Quid pro qvo pasional dintre mine și cea mai frumoasă meserie din lume."

Petre-Cătălin Fumuru

Petre-Cătălin Fumuru

"Satisfacția pe care mi-a oferit-o teatrul mi-a dat-o și televiziunea. Neîncetat în ultimii 21 de ani."

Raluca Țicmeanu

Raluca Țicmeanu

"Jurnalismul este mai mult decât o profesie – este un mod de viață. Recunosc, nu m-aș vedea vreodată renunțând la presă. Am ales din curaj și speranță să fac parte din echipa Realitatea Plus în urmă cu 4 ani, iar aici am învățat că vedeta postului este informația, însă pe primul loc rămâne telespectatorul. Am transmis de pe teren de la evenimente speciale, am scris știri din redacție și în fiecare zi, din studio, aduc în prim plan subiectele momentului. Niciodată singură ci alături de colegii de la Realitatea Plus."

Raul Giuglea

Raul Giuglea

"Sunt 21 de ani de când am devenit jurnalist. Aveam 16 ani atunci și, ca să mă angajez, a trebuit să obțin acordul scris al părinților. De atunci, au fost multe nopți nedormite, milioane de kilometri pe teren, telefoane primite în miez de noapte și o luptă continuă. O luptă ca oamenii să afle ceea ce autoritățile tind să ascundă sau să denatureze. O luptă pe care o duc și acum și care va fi mereu combustibilul muncii mele de jurnalist. Iar satisfacția că materialele au reușit să stopeze un abuz nici nu se poate descrie în cuvinte."