LUMEA ANIMALELOR
Pisicile, cele mai stresate animale în 18 luni de pandemie, din cauza stăpânilor Foto: Pixabay
Pisicile, cele mai stresate animale în 18 luni de pandemie, din cauza stăpânilor - Efectele grave provocate de telemuncă
Pandemia a schimbat obiceiurile multor oameni, dar și pe cele ale animalelor de companie. Cele mai afectate par să fie pisicile, arată un studiu britanic, de prezența acasă a stăpânilor. Felinele suferă din ce în ce mai des de stres și anxietate dar și de afecțiuni specifice, mult mai numeroase în cele 18 luni de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Nu la fel s-a întâmplat în cazul câinilor, care se bucură când stăpânii muncesc de la domiciliu.   

ACTUAL


Mamă și fiică, omorâte de urs
Mamă și fiică, omorâte de urs. Rezultatul autopsiei a șocat și mai mult: de ce le-a atacat bestia
Valérie Théorêt, o profesoară de 37 de ani, și fiica sa, un bebeluș superb de 10 luni, Adele Roesholt, au fost ucise de un urs, lângă cabana lor. Tragedia s-a petrecut în Canada și a făcut înconjurul lumii! La autopsie, lucrurile au luat o turnură neașteptată: ce au descoperit autoritățile a șocat și mai rău! Atenție, detaliile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

EXTERN
Este SEZONUL căpușelor - CUM te ferești de mușcăturile insectelor care pot provoca boala Lyme
Este SEZONUL căpușelor! CUM te ferești de mușcăturile insectelor care pot provoca boala Lyme
Este sezonul căpușelor, iar ieșirile la iarbă verde sporesc pericolul ca oamenii să fie mușcați de aceste insecte. Astfel că sute de oameni ajung în fiecare zi la spital din această cauză. Numai în Capitală, la camerele de gardă, merg zilnic aproximativ 20 de pacienți, atât adulți, cât și copii. Și la cabinetele medicilor de familie se prezintă oameni înțepați de insecte. În același timp, de prezența căpușelor se plâng și proprietarii de animale. Și la Timișoara se întâlnește aceeași situație, nu numai în Capitală.

ACTUAL