Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 2015 Ce surprize vor aduce astrele în luna septembrie

Saturday, 29 August 2015, 16:34 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Începând cu data de 6 septembrie ai putea sesiza că lucrurile intră pe făgaşul normal pe plan amoros şi-n relaţie cu copiii, fapt care are o influenţă benefică asupra ta, în intervalele 6-10 şi 20-25 ale lunii. În perioada cuprinsă între 10 şi 24 septembrie e de dorit să nu-ţi iei mai multe angajamente profesionale decât poţi duce şi să nu faci schimbări radicale în stilul de viaţă ori alimentaţie.

Din data de 17 pot interveni deficienţe de comunicare între tine şi partenerul de viaţă ori afaceri, colaboratori şi clienţi. În intervalele 7-12 şi 22-26 ale lunii audienţele la şefi întâmpină aceleaşi probleme. Începând cu 18 septembrie trebuie evitate plecările în străinătate şi alteaptă-te la piedici în continuarea studiilor. Axează-te pe reevaluarea şi consolidare sistemului de valori şi principii.

E de aşteptat ca, începând cu data de 25, să te bucuri de randament crescut la serviciu, dar fii cu ochii-n patru, deoarece rişti să te accidentezi uşor la muncă ori acasă. În perioada cuprinsă între 23 şi 28 septembrie poţi comite erori profesionale semnificative, pentru că refuzi să ai în vedere directivele şi cerinţele superiorilor. Mergi la medic şi ţine cont de sfatul său, dacă te supără ceva.

Taur

Începând cu 6 septembrie se înseninează armosfera acasă. Dacă se arată încurcături în raport cu cei dragi sau probleme casnice ori locative, poţi scăpa de ele ca prin minune, în intervalele 6-10 şi 20-25 ale lunii. Deşi prezentul sună bine, cât priveşte relaţia cu partenerul şi/sau copiii, evenimentele din perioada cuprinsă între 10 şi 24 septembrie te pot face să te îndoieşti că şi în viitor va fi la fel.

Din 17 septembrie, lacunele sau erorile în comunicarea scrisă şi orală se pot pune de-a curmezişul tău şi al colegilor de muncă, putând chiar să-ţi atragă sancţiuni sau avertismente în intervalele 7-12 şi 22-26 ale lunii. Din 18 încolo, asigură-te că la baza relaţiilor afective şi profesionale există înscrisuri oficiale care reglementează uzul finanţelor deţinute la comun.

Viaţa ta sentimentală se dinamizează după data de 25 septembrie şi să nu-i exclus să înregistrezi progrese remarcabile şi în relaţia cu copiii dacă te implici mai mult în creşterea şi educaţia lor. Cu toate acestea, în perioada cuprinsă între 23 şi 28 ale lunii, gelozia, posesivitatea, lipsa încrederii sau îngrădirea libertăţii personale pot complica lucrurile între tine şi partener cu copii.

Gemeni

Din 6 încolo, poţi găsi socializarea, mai ales cu rudele apropiate şi vecinii, mai puţin solicitantă decât până acum. În intervalele 6-10 şi 20-25 ale lunii poţi avea oportunitatea de a (re)negocia contracte de perspectivă. În perioada cuprinsă între 10 şi 24 septembrie, concentrarea exclusivă a forţelor pe plan familial/casnic îţi pune sub semnul întrebării evoluţia profesională şi/sau socială.

Începând cu data de 17, discuţiile cu partenerul şi/sau copiii pot decurge anevoios. În intervalele 7-12 şi 22-26 septembrie, atitudinea de tipul "pumn de fier în mânuşă de catifea" adoptată în raport cu ei îţi poate crea şi mai multe deservicii. După data de 18 septembrie, fie se solidifică legătura dintre tine şi partenerul de viaţă ori afaceri, fie are de suferit. Competiţia se accentuează şi ea vizibil.

Ritmul vieţii de familie se accelerează simţitor din 25 septembrie, fapte care ar putea să planeze greu asupra relaţiei tale cu cel drag, între 23 şi 28 septembrie. Exceptând perioada amintită anterior, sunt favorizate lucrările de reamenajare a locuinţei, precum şi cele de construcţie. Nu te lăsa intimidat de viteza schimbărilor care au loc în acest domeniu. Caută să te adaptezi din mers!

Rac

Din data de 6 septembrie, banii nu-ţi mai alunecă atât de uşor printre degete, izbutind chiar să stopezi unele scurgeri de fonduri care ar fi putut afecta compania în cadrul căreia activezi în intervalele 6-10 şi 20-25 ale lunii. În perioada cuprinsă între 10 şi 24 septembrie, oricât de temeinc ţi-ai întocmi dosarul pentru o aprobare, s-ar putea să nu poţi evita a cădea în capcana birocraţiei de la ghişee.

Începând cu data de 17, eşti pasibil de neînţelegeri cu membrii familiei, divergenţe care se răsfrâng şi asupra relaţiei cu partenerul între 7 şi 12 septembrie, respectiv 22 şi 26 septembrie. Evită semnarea contractelor de vânzare/cumpărare a imobilelor şi terenurilor în aceste intervale. Din data de 18 poţi întâmpina provocîri sua impedimente la serviciu, dar şi dereglări la nivel hepatic.

După ziua de 25 eşti ceva mai asertiv în comunicare decât de obicei, dar în perioada cuprinsă între 23 şi 28 ale lunii, s-ar putea să frizezi agresivitatea verbală, mai ales în raport cu colegii de muncă. Nu te grăbi să negociezi contracte şi evită să te implici în polemici în cadrul şedinţelor şi întrevederilor de afaceri. Interviurile de angajare din acest interval riscă să nu dea niciun rezultat.

Leu

După data de 6 septembrie, porţile ţi se deschid graţie şarmului şi a carismei care te caracterizează, fapt care are un efect benefic asupra perspectivei avute asupra vieţii şi a celor din jur între 6 şi 10, respectiv 20 şi 25 septembrie. Deşi financiar stai bine, felul în care-ţi gestionezi resursele, dar şi relaţiile cu buget comun, te poate aduce în pragul unui impas în perioada cuprinsă între 10 şi 24 ale lunii.

(Re)negocierile, respectiv semnarea contractelor, nu sunt favorizate începând cu data de 17 septembrie, iar faptul că eşti evaziv şi lacunar în şedinţe şi/sau întâlniri de afaceri poate veni în detrimentul muncii tale, în intervalele 6-11 şi 22-26 ale lunii. Din 18 septembrie, atmosfera din planul amoros riscă să se răcească, la fel ca şi cea din relaţie cu copiii. Tentativele de mărire a familiei pot eşua.

Strategiile de suplimentare a veniturilor, respectiv valorificare a finanţelor şi bunurilor avute deja în posesie, poate da roade după ziua de 25 septembrie. Încercările de a-ţi dubla câştigurile prin intermediul speculaţiilor în perioada cuprinsă între 23 şi 28 ale lunii se pot solda cu un eşec. Evită achiziţiile costisitoare şi cheltuielile nechibzuite în acest interval. Fii cât poţi de chivernisit!

Fecioara

Dacă luna trecută sau în prima săptămână a lui septembrie ai reluat relaţia cu un fost partener, după data de 6 septembrie poţi realiza că ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Totuşi, evenimentele din intervalele 6-10, respectiv 20-25, ale lunii îţi reactualizează lecţiile primite în plan amoros. Deşi ştii ce-ţi doreşti de la viaţă, între 10 şi 24 septembrie, tot atragi oameni care se cer salvaţi.

Începând cu ziua de 17 septembrie, ai putea avea parte de lispuri financiare, deci caută să nu investeşti în obiecte de lux de care nu ai neapărată nevoie, în perioadele cuprinse între 7 şi 12, respectiv 22 şi 26, ale lunii. Interacţiunile cu membrii familiei ar putea decurge deficitar după data de 18 septembrie, în aceeaşi măsură ca şi treburile domestice sau proiectele casnice, ca redecorarea sua construcţiile.

Din 25 septembrie, pare să ai mai multă iniţiativă şi prezenţă de spirit decât în mod normal, poticnelile întâmpinate pe plan domestic sau în familie punându-ţi la încercare răbdarea şi înţelegerea între 23 şi 28 ale lunii. În  a treia decadă a lunii se recomandă să-ţi înfrunţi competiţia, fie pe plan social, fie la nivel profesional. Fă corect distincţia între agresivitatea şi asertivitate!

Balanţă

Începând cu data de 6 septembrie, viaţa ta socială se uneşte din loc, urmând ca între 6 şi 10, respectiv 20 şi 25 ale lunii, să restabileşti contactul cu amicii de care te-ai distanţat. În plus, dispar obstacolele întâmpinate în calea materializării planurilor de viitor şi desfăşurarea proiectelor de grup. În intervalul 10-24 septembrie, pot reveni în peisaj afecţiuni mai vechi sua boli tratate superficial.

Din data de 17 septembrie, rezervele tale de tact şi diplomaţie se diminuează simţitor, fapt vizibil în perioadele cuprinse între 7-12, respectiv 22-26, ale lunii, când riscă să se adâncească prăpastia între generaţii în familie. Începând cu data de 19 septembrie, dintr-un motiv sau altul, răreşti vizitele şi interacţiunile cu unele rude apropiate sau vecini. Se doreşte să sporeşti atenţia când eşti la volan.

După ziua de 25 septembrie, simţi mai puternic în ceafă respiraţia competiţiei neloiale, deci protejează-te de eventualele lovituri sub centură, mai ales în intervalul cuprins între 223 şi 28 septembrie, chiar dacă iau doar forma unor zvonuri sau bârfe la adresa ta. De dorit ar fi, de asemenea, să nu te implici în intrigi şi nici în răspândirea de vorbe care ar putea să se întoarcă împotriva ta în viitor.

Scorpion

Din 7 septembrie, interacţiunile cu şefii se derulează mai lejer, înlesnindu-ţi-se accederea pe plan social şi/sau profesional, fapt care te ajută, în intervalele 6-10 şi 20-25 ale lunii, să obţii sarcini mai puţin solicitante sau care-ţi animă interesul. Între 10 şi 24  septembrie, rişti să-ţi neglijezi partenerul şi/sau copiii dacă te concentrezi pe viaţa socială, planurile de viitor şi proiectele de grup.

Înecepând cu data de 17 septembrie, zvonurile şi bârfele la adresa ta îţi pun la încercare echilibrul interior, ceea ce-ţi taie cheful de socializare sau te determină să te-nchizi în raport cu rudele apropiate, vecinii sau cei din jur, în general între 7 şi 12, respectiv 22 şi 26 ale luniii. Din 18 septembrie, rişti să te confrunţi cu un impas financiar din pricina încercărilor eşuate de suplimentare a veniturilor.

După ziua de 25 septembrie, sunt favorizate lansările de proiecte de grup, dar şi concentrarea eforturilor în direcţia planului de viitor. În plus, îţi faci intrarea în anturaje noi şi chiar de impui în cadrul lor. Aşteaptă-te, totuşi, ca în perioada cuprinsă între 23 şi 28 septembrie, aceste iniţiative să-ţ creeze şi mai multe găuri în buget. Nu te hazarda cu investiţiile ş întinde-te atât cât te ţine plapuma!

Săgetător

După data de 6 septembrie, nativii/ele care sunt implicaţi/te într-o relaţie la distanţă sau cu cineva de altă naţionalitate ori religie, resimt mai uşor eventualelel provocări pe plan amoros, mai ales între 6-10 şi 20-25 ale lunii. Se recomandă să-ţi iei concediu, chiar în străinătate, în aceleaşi perioada. În intervalul 10-24 septembrie, nu-ţi neglija familia şi casa în favoarea carierei sau a imaginii sociale.

Începând cu ziua de 17 septembrie, pot interveni neîţelegeri între tine şi unii prieteni, mai ales dacă derulaţi proiecte în parteneriat. Acestea din urmă, poate chiar şi planurile de viitor pot involua sau se sistează temporar, riscând să-ţi cauzeze pagube în perioadele cuprinse între 7-12, respectiv 22-26. După 18 septembrie, e posibil să lupţi cu mai multă dificultatea împotriva apatiei.

Din 25 septembrie, dă din coate şi profită de orice oportunitatea de a urca pe scara ierarhică socială şi/sau profesională. Lipsa de energie şi entuziasm îţi poate îngreuna, însă, ascensiunea între 23 şi 28 ale lunii. Dacă ocupi o poziţie de conducere, controlează-ţi tendinţele dictatoriale mai abitir decât în mod normal. Nu da curs conflictelor cu superiorii, deşi te simţi provocat în acest sens.

Capricorn

Începând cu data de 6 septembrie, se reaprinde flacăra pasiunii în dormitor, iar tendinţa de a micromanageria relaţiile afective şi profesionale care au la bază finanţe comune scade simţitor. Între 6 şi 10, respectiv 20 şi 25, ale lunii se soluţionează eventualele probleme de succesiune ori moşteniri. În intervalul 10-24 septembrie, informează-te şi pregăteşte-te temeinicînainte de a depune un dosar.

Din data de 17 septembrie, s-ar putea să nu te alegi cu mai nimic de pe urma audienţelor la şefi, iar ascensiunea ta pe plan social şi/sau profesional se lasă aşteptată, fapt care-ţi produce nelinişti sau chiar te irită în perioadele cuprinse între 7 şi 12, respectiv 22 şi 26, septembrie. Evenimentele prefigurate începând cu ziua de 18 septembrie caută să te facă să conştientizezi că uneori gândeşti prea mult.

După data de 25 septembrie, îţi vin în cale oportunităţi de a întreprinde călătorii şi/sau delegaţii în străinătate ori la mare distanţă de casă. Nu-i exclus să ţi se ofere şansa de a participa la cursuri de perfecţionare continuă sau reconversie profesională, dar evită intervalul 23-28 septembrie. În aceste zile te poţi lovi de multiple obstacole care nu ţin de tine şi pe care nu le poţi evita la timp.

Vărsător

Din 6 septembrie, viaţa ta sentimentală se îmbunătăţeşte vizibil şi capeţi mai multă trecere în faţa asociaţilor, clienţilor şi colaboratorilor, putând chiar să legi noi parteneriate între 6 şi 10, respectiv 20 şi 25, ale lunii. Şarmul şi carisma te ajută să faci faţă mult mai uşor competiţiei. Dacă nu-ţi gestionezi atent resursele în intervalul 10-24 septembrie, încasezi pagube însemnate.

Începând cu data de 17 septembrie, dar mai ales în intervalele 7-12, respectiv 22-26 septembrie, rişti să-ţi întrerupi studiile, amâni o delegaţie ori călătorie ori să pierzi contactul cu unii apropiaţi aflaţi în/din străinătate din motive independente de tine. Din 18 septembrie, progresele întârzie să apară în cazul proiectelor de grup sau planurilor de viitor. În plus, te poţi distanţa de unii amici.

După data de 25, poţi încasa câştiguri nesperate în cazul în care-l convingi pe partenerul de viaţă sau afaceri să faceţi unele investiţii în sche,e de afaceri cu perspectivă. Fereşte-te însă de a face o infuzie de capital în jocuri de tip priamidal în perioada cuprinsă între 23 şi 28 septembrie. Stai departe de manevrele ilicite care promit profituri rapide şi uşoare ce frizează însă legalitatea.

Peşti

După data de 6 septembrie se reduc ameninţările la adresa bunăstării tale fizice, dar şi colaborezi productiv şi eficient cu colegii de muncă, fapt care mai peticeşte din eventualele găuri din buzunarele tale, în intervalele 6-10, respectiv 20-25, ale lunii. Între 10 şi 24 septembrie, partenerul de viaţă ori afaceri, colaboratorii şi clienţii îţi critică lipsa de realism de care poate profita concurenţa.

Începând cu data de 17 septembrie, pot apărea neînţelegeri între tine şi asociaţi şi/sau cel drag pe seama finanţelor deţinute în asociere cu aceştia, ceea ce te determină, în perioadele cuprinse între 7 şi 12, respectiv 22 şi 26, să reevaluezi continuarea cestor legături. După ziua de 18 septembrie, urci mai anevoios pe scare socială şi/sau profesională sau chiar rişti să retrogradezi pe aceste planuri.

Din 25 septembrie, ai parte de mai multă competiţie pe plan amoros şi profesional, mai ales în intervalul 23-28 ale lunii, dar pari determinat să ţii cu dinţii de relaţia de cuplu şi/sau cea avută cu partenerul de afaceri. Cariera ta sau a persoanei iubite riscă să intervină între voi doi în aceeaşi perioadă. Deşi ai motive să te ambiţionezi, nu aluneca pe panta agresivităţii, indiferendt de formă.

Sursă: www.astrodex.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL