Articolele din categoria ACTUAL:

Bărbat, transportat la spital după s-a aruncat de pe un pasaj și a căzut pe o mașină aflată în trafic
Bărbat, transportat la spital după s-a aruncat de pe un pasaj și a căzut pe o mașină aflată în trafic! Val de tentative de suicid la Timișoara
Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a aruncat, vineri, de pe un pasaj din Timişoara şi a căzut pe o maşină aflată în trafic! Vorbim deja despre a treia tentativă de sinucidere din oraș din această săptămână, după cazul militarului care a amenințat că se aruncă în gol de la etajul 7 al unui bloc și cel al femeii care locuia pe aceeșai stradă cu militarul și care s-a aruncat de la etajul 10 al unui imobil.
Jandarmii aduc lămuriri cu privire la presupuse incidente grave de la protestele din Piața Victoriei
Jandarmii aduc lămuriri cu privire la presupuse incidente grave de la protestele din Piața Victoriei
Mitingul din Piața Victoriei a iscat o serie de știri contradictorii în spațiul mass media. Unele instituții media au semnalat apariția unor incidente grave, în timp ce altele au spus că mitingul se desfășoară în condiții civilizate, fără încălcarea prevederilor legale. De accea, Jandarmeria București a emis un comunicat prin care țintește informarea corectă asupra condițiilor de desfășurare a protestelor din Piața Victoriei.
Stephan Pelger/ Facebook
Stephan Pelger era la capătul puterilor! Noi detalii emoționante despre designerul găsit spânzurat în apartament: "Am momente în care cad atât de rău"
Ies la iveală noi detalii sfâșietoare după ce creatorul de modă Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în atelierul său. În spatele zâmbetului permanent pe care îl afișa pe rețelele sociale, bărbatul ascundea o boală care îl măcina de aproape 30 de ani: depresia. Supărările și singurătatea i-au provocat și insomnie cronică. Lua mai multe pastile ca să adoarmă, dar le combina cu alcool. Cu două zile înainte să fie găsit mort, Pelger a fost văzut într-un local din București, unde a consumat 12 pahare cu vin și, potrivit unor surse, le-ar fi cerut inclusiv ospătarilor somnifere. În 2018, designerul a avut parte de o experiență traumatizantă, a fost bătut și jefuit de două femei la Cannes. 
DIICOT
RAPORT: Sediul DIICOT, cumpărat cu 5 milioane de euro în plus! Contractul, făcut pe vremea procurorului Horodniceanu
Fostul procuror șef Daniel Horodniceanu pare că are din nou probleme și este în vizorul autorităților. O invesigație jurnalistică arată că structura condusă de acesta a cumpărat în 2014 o clădire, încă în construcție, cu peste 17 milioane de euro, deși estima că are nevoie de un sediu care să coste doar 6,2 milioane de euro. Tranzacția, spune Curtea de Conturi, nu ar fi fost transparentă. 
Cum întâmpină vara Obregia și Giurgiului, două dintre perlele Sectorului 4
Cum întâmpină vara Obregia și Giurgiului, două dintre perlele Sectorului 4
Când vine vorba despre frumusețe, bulevardul Alexandru Obregia ar putea ocupa locul 1 fără probleme! Are un farmec aparte, emană un aer boem, cu grădini bogate în curțile blocurilor, cu arbori incredibil de trainici, cu frunze de un verde crud sănătos, pe toată lungimea lui, și cu fântâni arteziene care vor da răcoare întregii zone în zilele călduroase ce vor veni. Totul, prin grija celor de la Totul Verde, care au mereu grijă să întrețină totul la standarde ridicate.