Articolele din categoria ACTUAL:

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare (CNCAV) Foto: Inquam Photos/Octav Ganea Exclusiv

Legile puterii | Valeriu Gheorghiță: Alergicii se pot vaccina fără probleme. Ce spune despre imunizarea femeilor însărcinate

Persoanele alergice se pot imuniza „fără nicio problemă” dacă nu au făcut în trecut un șoc anafilactic, la fel și femeile însărcinate, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghiță, în exclusivitate, la „Legile Puterii”, realizată de Alexandra Păcuraru la Realitatea PLUS. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a atras atenția că, în cazul acestora, decizia de a se vaccina trebuie analizată înainte și cu medicul curant.

Studenți propuși spre exmatriculare

45 de studenți de la Universitatea București, care au conlucrat la fraudarea unor examene, propuși spre EXMATRICULARE: „Justiția se învață din școală”

Universitatea București a transmis, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, decizia Decanului Facultății de Drept și a Consiliului Facultății de Drept de a propune Rectorului Universității din București exmatricularea a 45 de studenți care au conlucrat în vederea fraudării unor examene din sesiunea de iarnă 2021 a anului I.

Ministrul Sănătății - Vlad Voiculescu

Nereguli identificate în rapoartele făcute în urma incendiilor de la Piatra Neamţ şi "Matei Balş" - Vlad Voiculescu: „Sunt multe...”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat, vineri, că între neregulile identificate în rapoartele făcute în urma incendiilor de la Piatra Neamţ şi Institutul "Matei Balş" se numără spaţiul insuficient, numărul de paturi, clădirile vechi, instalaţiile electrice şi de gaze medicale vechi, menţionând că acestea trebuie remediate cât mai curând.

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 Exclusiv

LEGILE PUTERII | Medicul Valeriu Gheorghiță, la un an de PANDEMIE: „Este clar că acest tip de virus va rămâne mai mult”

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a declarat, vineri seara, în emisiunea Legile Puterii, la Realitatea PLUS, că este prea devreme să se vorbească în România despre un pașaport de vaccinare. De asemenea, despre întoarcerea la normal, acesta a estimat că virusul va mai rămâne o vreme printre noi.