Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce cadou să cumperi de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de zodie

Wednesday, 14 February 2018, 12:18 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Un nativ Berbec se va simți minunat dacă-l vei invita la un parc de aventură, undeva unde să-și poată pune în aplicare calitățile de războinic.

Taur

Vei impresiona fără îndoială un nativ Taur dacă-l vei întâmpina cu un buchet mare de flori și o invitație la cină. Însă, ai mare grijă, alege un restaurant luxos și comandă cel mai scump vin posibil. Taurii sunt persoane gurmande, însă totodată apreciază și lucrurile scumpe și de calitate.

Gemeni

Pentru un nativ Gemeni cel mai bun cadou pentru această zi specială este o invitație la un party cu tematică unde, eventual, să fie strânși și jumătate dintre prietenii acestuia. Persoanele născute în zodia Gemeni sunt comunicative și foarte sociabile.

Rac

Nativii Rac sunt familiști convinși, romantici incurabili și foarte buni prieteni, prin urmare, de Ziua Îndrăgostiților pot fi ușor surprinși dacă le pregătești o cină la lumina lumânărilor, cu muzică în surdină.

Leu

Pregătește-te intens, căci un nativ Leu nu va fi mulțumit prea ușor. Pentru a-l impresiona va trebui să spargi pușculița și să-i cumperi cea mai scumpă bijuterie posibilă. Cei născuți sub semnul Leu apreciază luxul, lucrurile fine și de firmă.

Fecioară

Fără îndoială un nativ Fecioară va fi încântat să primească o carte, pe cât posibil ultima carte apărută în librării sau cartea aceea scrisă de autorul lui preferat și pe care nu și-a permis încă să o cumpere. Cei născuți sub semnul Fecioară sunt inteligenți, meticuloși și le place să țină pasul cu tehnologia.

Balanță

Nativii Balanță iubesc frumusețea, echilibrul și armonia, prin urmare de Ziua Îndrăgostiților îi poți surprinde cu un buchet mare de flori alături de care să atârni un bilet de vacanță. Ai grijă să alegi o destinație liniștită, în care să se poată relaxa și să poată admira natura în voie.

Scorpion

Nativii Scorpion pot fi cuceriți înainte de toate în pat… folosește-ți imaginația! Poți adăuga o lenjerie intimă fină, de calitate și vin roșu pentru un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților.

Săgetător

Nativii Săgetător, deși înclinați către credință și spiritualitate, sunt și foarte petrecăreți, prietenoși și foarte practici, prin urmare nu poți da greș cu un bilet la meciul echipei preferate. Dacă nu este microbist, orientează-te către un obiect vestimentar pe care cândva l-a admirat la altcineva sau un bilet la un film pe care își dorește să-l vadă.

Capricorn

Niciodată nu vei da greș cu un nativ Capricorn dacă-i vei face cadou un ceas, însă ai grijă să fie un ceas clasic și de firmă, în caz contrar s-ar putea să nu ai ocazia să-l vezi purtându-l. Cei născuți sub semnul Capricorn sunt conștiincioși si muncitori și iubesc succesul și funcțiile înalte.

Vărsător

Nativul Vărsător iubește libertatea, independența și intimitatea deopotrivă, este prietenos și mărinimos, prin urmare cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților este o zi la SPA, unde să se poată răsfăța la masaj și saună și să poate înota în voie în piscină.

Pești

Nativul Pești este extrovertit, dramatic și sensibil, îl poți cuceri cu o bijuterie, un gadget de ultimă generație sau o excursie la capătul pământului.

 

sursă: unica.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL