Cum va fi vremea în următoarele zile? Vești bune de la meteo

Monday, 18 February 2019, 16:06, Sursă: REALITATEA.NET

Vremea. Află prognoza meteo pentru marți, miercuri și joi! Veștile de la meteorologi sunt bune.

Adaugă părerea ta

Vremea. Marți, vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice și sud-estice. În zonele joase de relief, dimineața, pe arii restrânse va fi ceață sau nori joși, stratiformi. Cu totul izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade.

Vremea în București

În Capitală, dimineața 0...1 grad, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -2 grade și condiții de ceață. Pe parcursul zilei o vreme frumoasă cu 12-14 grade maximă la amiază.

Vreme pe regiuni

În regiunile intracarpatice, vreme în general frumoasă și caldă pentru această dată. La amiază vor fi 14 grade la Timișoara, 12 la Oradea, 13 în Baia Mare, 10 la Cluj, 12 la Albă iulia și Subiu și 5 la Miercurea Ciuc. Dimineața în zonele joase izolat, ceață.

Şi în sud, vreme în general frumoasă și caldă pentru această dată cu maxime peste 12 grade, până la 15 grade la Drobeta și Călărași.

În Dobrogea, nu sunt excluse unele înnorări dar probabilitatea de ploaie este redusă. 11 grade la amiază la Tulcea și 9 la Constanța.

Şi în Moldova temporar cerul se poate înnora iar dimineață în zonele joase pot fi nori stratiformi și ceață și cu totul izolat condițîi de burniță.

Maximele termice sunt în continuare ridicate: 12 grade la Suceava, 11 grade la Iași și Bacău și iarăși 12 grade la Focșani.

Vremea miercuri și joi

VremeaMiercuri, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe în nordul, nord-estul și centrul țării.

La munte, local, se vor semnala precipității slabe, mixte. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane, dar trecător, la cote mai reduse și în sud-vestul și centrul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5...7 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 15...16 grade în Oltenia și Muntenia. Mai ales dimineața, în zonele joase pe arii restrânse va fi ceață.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Dimineaţa, 0…2 grade și temperatura maximă, 14...15 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

VremeaJoi, vremea se va răci ușor, însă în cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi încă peste mediile multianuale. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării.

În vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, temporar vor cădea precipitățîi, în general slabe. Acestea vor fi predominant sub forma de ploaie, iar la munte mai ales ninsori și lapoviță. În restul teritoriului vremea va fi tot în general frumoasă. Vântul va avea intensificări în Moldova și la munte, mai ales pe creste.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va suflă slab și moderat. 2…4 grade dimineața și 11-12 grade la amiază.