Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț de ultimă oră de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Wednesday, 06 November 2019, 18:49 Sursă: REALITATEA.NET

Prognoza meteo. Joi, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie, deşi valorile termice diurne vor scădea şi în regiunile sudice şi estice. Cerul va fi variabil în sud-est, dar în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua şi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în Oltenia, cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, cele mai ridicate fiind în sud-estul extrem. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.*

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de miercuri. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

La munte, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această dată, iar valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de ziua anterioară. Cerul va avea înnorări şi va ploua în cea mai mare parte a zonei montane. Izolat, ploaia va fi şi sub formă de aversă şi se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări, îndeosebi pe creste.

Prognoza meteo. Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, valorile termice se vor menține peste cele specifice datei, astfel maximele se vor încadra între 12 și 24 de grade, cu valorile cele mai ridicate în sudul Munteniei.

Cerul va avea înnorări și va ploua în regiunile vestice și nordice, local la munte, în Transilvania și Oltenia și doar izolat în restul teritoriului.

Prognoza meteo. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în sudul Banatului și trecător în regiunile sudice. Dimineața , izolat se va semnala ceață.** În capitală, vremea se va menține caldă pentru această dată. 9-11 grade dimineaţa şi în jur de 22 de grade la amiază.

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă și se va menține caldă, chiar deosebit de caldă la orele amiezii. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade la Miercurea Ciuc și 25 de grade la Călăraşi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și doar izolat ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în Banat, Moldova și Dobrogea. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo. În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. 10-11 grade dimineata si o temperatura maximă de 22...23 de grade.


Citeste totul despre:


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA