Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se întoarce vara! Prognoza meteo pentru următoarele zile

Tuesday, 16 July 2019, 16:10 Sursă: REALITATEA.NET

Prognoza meteo. Miercuri , vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza şi seara, pe arii restrânse la munte, în jumătatea de nord a Moldovei şi cu totul izolat posibil în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în estul Transilvaniei şi 32 de grade în sud-vestul Olteniei.

Vremea în București

Şi în Capitală, vremea se va încălzi ușor. În jur de 30 de grade maxima la amiază. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Vremea la munte

La munte, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar cu precădere după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi perioade în care temporar înnorările se vor accentua şi pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 27 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 şi 23 de grade.

Vreme joi și vineri

Joi, vremea va deveni normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când pe arii restrânse îndeosebi în nord-vestul, în nordul țării și în zonele montane vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo. În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineaţa, 17-18 grade, spre 15 grade in imprejurimi si temperatura maximă, 29...30 de grade, valori normale pentru aceasta data.

Vineri, în regiunile vestice, nordice, centrale, precum și la munte valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată, iar cerul va avea înnorări, temporar accentuate, și local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat va cădea grindină și se vor acumula cantități de apă mai însemnate. În regiunile sudice și sud-estice valorile termice trec putin peste cele normale și doar izolat vor fi fenomene specifice instabilității atmosferice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării.

Prognoza meteo. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă si se va încălzi uşor. 16-18 grade dimineața, spre 14 grade în împrejurimi și în jur de 32 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața.


Citeste totul despre:


Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA