Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vine iarna? Prognoza meteo pentru următoarele zile

Tuesday, 06 November 2018, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

Prognoza meteo: Miercuri, în sudul şi în estul ţării valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, în condiţii de ceaţă persistentă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde izolat va fi asociată cu burniţă. În restul ţării, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, cu cer variabil după-amiază. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, precum şi în nordul Moldovei, dar la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade. Dimineaţa în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceaţă.

Prognoza meteo: Vremea în București

În Capitală, dimineața 8...9 grade. Pe parcursul zilei tot o vreme mohorâtă cu o maximă de 13...14 grade.

Prognoza meteo: Vremea la munte

La munte, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin după-amiază. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crește. Dimineaţa şi noaptea, izolat, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă

Prognoza meteo: Vremea joi și vineri

Prognoza meteo: Joi, vremea se va menține în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin.

În restul ţării, valorile termice se vor situa doar puțin peste cele caracteristice perioadei și mai ales în regiunile sudice și sud-estice vor fi nori joși și izolat condiții de burniță cu precădere în prima parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 10-11 grade în depresiuni și 19 grade la Baia Mare.
Pe arii restrânse, dimineața, va fi ceață.

În capitală, 4-6 grade dimineața și 14-15 grade la amiaza. Cerul va avea înnorări temporare mai ales în prima parte a zilei.

Prognoza meteo: Vineri, temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade la Miercurea Ciuc și 17-18 grade în vest şi nord-vest, în Baia Mare. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sud-estice unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță.

În zonele joase de relief, cu precădere dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață.

În Bucureşti, 3-4 grade dimineața ți în jur de 16 grade la amiază Dimineața vor fi condiții de ceață.


Citeste totul despre:


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA