Prognoza meteo. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată

Thursday, 09 January 2020, 17:14 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi condiţii de ploaie, care dimineaţa vor putea favoriza formarea poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat.

București

În capitală, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maxima va fi de 8..9 grade.

În regiunile intracarpatice, dimineaţa pe arii restrânse va fi ceaţă dar apoi se va arata soarele. Valorile termice sunt în creştere: 8 grade la Timisoara si Arad, 7 Baia Mare, 4 grade la Cluj, 2 la Miercurea Ciuc.*** Şi in sud, vreme în general frumoasa si maxime mai mari putin decit alaltăieri si mai mari oricum decit mediile multianuale: 10 grade la Drobeta, 11 la Rm Vilcea, 9 la Craiova, 8 la Giurgiu, Buzau si calarasi.

Cer predominant variabil si in Dobrogea si cald si aici cu maxime termice de 7 grade la Tulcea si Constanta.

În Moldova, vor fi unele înnorări si izolat conditii de ploaie care dimineata poate forma polei, temperatura in crestere: 7 grade la Suceava, 5 la Iasi, 7 la Bacau, 8 la Focsani si 6 la Galati.

Poimâine valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade la Miercurea Ciuc şi 12 grade la Târgoviste.

Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte în regiunile nordice, estice şi centrale şi mai ales sub formă de ninsoare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste. Izolat, dimineaţa, va fi ceaţă.

În Capitală, valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată.-3…-1 grad dimineaţa si 8-9 grade la amiază. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică valorile termice se vor menţine mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, în cea mai mare parte a ţării. Astfel, maximele vor fi cuprinse între -1…0 grade în depresiuni şi 9-10 grade in nordul Olteniei si al Munteniei.

Cerul va fi temporar noros şi se va semnala ceaţă, izolat dimineaţa, mai ales în regunile intracarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane.

În Bucureşti, valorile termice se vor situa peste cele caracteristice datei.-2…0 grade dimineaţa si 7-9 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri