Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo, 17 iunie. Cum va fi vremea în Bucureşti, la munte şi la mare

Tuesday, 16 June 2015, 23:55 Sursă: REALITATEA TV

Cantităţile de apă vor depăşi izolat 25...30 l/mp şi vor mai fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, la munte și trecător în vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul Moldovei şi 28 de grade în sudul Olteniei.

În București, vremea se menține instabilă. Peste zi, va ploua sub formă de averse cu tunete, fulgere și vânt, iar la amiază termometrele vor indica 25..26 de grade.

Vreme în general instabilă şi răcoroasă și la munte. Cerul va fi temporar noros, și mai ales în cursul zilei vor cădea averse însoţite şi de descărcări electrice, în Carpaţii Meridionali şi Orientali şi pe arii mai restrânse în cei Occidentali. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 25...30 l/mp şi vor mai fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări. În aceste condiții termometrele vor indica la amiază  18 grade la Stâna de Vale, 16 în Predeal, 15 la Semenic și Păltiniș, 14 în Sinaia și 9 sus pe Ceahlău.

Pe litoral, vremea va fi în general instabilă și se răcește. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24…25 de grade, iar apa mării va avea între 21 şi 22 de grade.
Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA