Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile?

Tuesday, 26 November 2019, 15:36 Sursă: realitatea.net

Prognoza meteo. Miercuri, după o dimineaţă relativ rece, temperatura aerului va creşte la amiază la valori ce se vor situa peste cele normale la această dată în cea mai mare parte a ţării, astfel că maximele se vor încadra în general între 6 şi 14 grade. 

La începutul zilei, în zonele joase local vor fi nori stratiformi sau ceaţă, mai persistente în sudul Olteniei, apoi cerul va deveni variabil în majoritatea regiunilor. 

Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări la munte.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi relativ rece în orele dimineţii, când vor fi condiţii de ceaţă, apoi, în condiţii de cer variabil, temperatura aerului va creşte la valori peste cele normale la această dată, cu o maximă de 10...11 grade.

Vremea la munte

Prognoza meteo. La munte cerul va fi variabil, iar din orele serii aria de nebulozitate se va extinde treptat, iar în Carpaţii Occidentali, în jumătatea de vest a Carpaţilor Meridionali şi în nordul Orientalilor local va ploua slab. 

Vântul va avea unele intensificări, mai ales pe timpul nopţii. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ faţă de marți

Vremea joi și vineri

Joi, vremea va fi caldă pentru sfârșitul lunii noiembrie în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua temporar în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor cumula 10...15 l/mp. 

Prognoza meteo. Seara, ploi slabe pot să apară pe spații restrânse și în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste unde vor fi precipitații mixte. Izolat, în special în regiunile estice, va fi ceață.

În capitală, dimineața, rece, cu 0…2 grade la prima oră. Dar amiaza vine cu o maximă de 14-15 grade, o valoare cu mult mai mare decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara când va ploua slab.

Vineri, valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât mediile multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade. Cerul va avea înnorări în regiunile intracarpatice, unde local va ploua. 

La munte vor predomina ploile, iar din orele serii, în special pe creste, vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și pe spații mici va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, iar pe parcursul zilei trecător și în nord-vest, centru și sud. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, 6-7 grade dimineaţa si in jur de 15 grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și mai ales la începutul zilei vor fi condiții pentru ploi slabe. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA