Coronavirus - România: 1760 de cazuri confirmate

PSD, atac fără precedent la Guvernul Orban înainte de depunerea moțiunii de cenzură

Wednesday, 29 January 2020, 10:40 Sursă: Realitatea.NET

,,Ieri(marți - n.r.), Guvernul PNL a anulat o procedură în derulare, fără nicio argumentație tehnico-economică și fără a evalua măcar cele 4 oferte deja existente pentru demararea lucrărilor la Târgu Neamț - Iași - Ungheni.

PSD solicită Guvernului Orban să facă publice de îndată rezultatele “Analizei Multicriteriale” elaborată de BEI-PASSA în 2018 și prezentată oficial în subcomitetul de monitorizare POIM în 06.12.2018.
În acest document se găsesc răspunsurile la toate așa-zisele necunoscute invocate de ministrul Bode privind valoarea estimată, incidența problemelor de mediu, valorile de trafic etc. Și reprezintă dovada clară că PNL va dubla numărul km de autostradă așa cum a dublat și alocațiile.... ”DUPĂ anticipate” și ”mai vedem”, se mai spune în postarea PSD.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-29 12:03:20
Fără parcet nu stărpiți abuzul

Iar politic,nu aveți juristi PSD ?Art 114 din constiruție vă oferă prilejul sa sesizati parchetul pentru abuz in serviciu,ca guvernul nu dă OUG decât expres mandatat..de PNLCu bla,bla , a umblat Dragnea, care mediteaza la filozofia americană ,folosită la mitivarea judecărorilor ,cărora tocmai li s-a micsorat spernata de pensie ,deci de opulență.

Alte articole din: POLITICĂ