Articolele din categoria POLITICĂ:

Florin Cîțu, președintele Senatului Foto: INQUAM/George Călin Video
Florin Cîțu îi reamintește lui Marcel Ciolacu de „liniile roșii” ale PNL: Impozitul progresiv, greșeală strategică a PSD
Florin Cîțu lansează avertismente liberale către colegii de guvernare din PSD în legătură cu impozitarea progresivă anunțată de Marcel Ciolacu. Liberalul le reamintește social-democrațiilor „liniile roșii” pentru formarea coaliției de guvernare. Florin Cîțu spune că se poate și fără impozitare progresivă, dând exemplu „anii-record” de criză pandemică, în timpul guvernării liberale.
Scandal Virgil Popescu, George Simion (arhivă) Foto: INQUAM/Ilona Andrei
Scandal la dezbaterea proiectului legii offshore în comisii, cu George Simion și Virgil Popescu în prim-plan
Dezbaterea în comisiile de specialitate a proiectului legii offshore, care ar urma să deblocheze investițiile pentru extragerea gazelor din Marea Neagră, a început cu un scandal provocat de liderul AUR George Simion. Chiar în deschiderea discuțiilor, acesta s-a adresat cu apelativul de "hoț" atât la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, cât și a unui reprezentant al OMV.
Vizită SUA / Foto: Facebook Lucian Bode
Lucian Bode, despre traficul de persoane: Este un flagel care distruge multe vieți și lasă urme adânci la nivelul societății. Ce PROGRESE a făcut statul român
Exploatarea persoanelor este de neconceput într-o societate modernă și avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate. Lupta împotriva traficului este de fapt o luptă pentru viață și o responsabilitate comună atât a țărilor sursă, cât și a celor de destinație, afirmă ministrul de Interne, Lucian Bode.
Bobby Păunescu
Bobby Păunescu iese la atac: "Ce faceți dvs să știți că este poliție politică, este terorism!" Spre cine se îndreptă "săgețile" președintelui ARMIS
Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a vorbit duminica seara, la B1TV, despre retelele de propagandisti, atat din interiorul, cat si din exteriorul tarii, care continua sa lanseze informatii false cu scopul de a destabiliza Romania. El a comentat, in context, si incidentul petrecut recent, cand hocheiștii de la naționala României și cei ai Ungariei au cântat în cor imnul inexistentului Ținut Secuiesc, fapt ce a starnit un val de reactii, care mai d e care mai aprinse, pe scena politica romaneasca, dar si despre pozitia Ungariei vizavi de conflictul din Ucraina. După cum bine știm, Budapesta a blocat până în prezent proiectul de embargou, pe motiv că o astfel de sancţiune împotriva Moscovei ar afecta securitatea energetică a țării.
Bobby Păunescu
Bobby Păunescu, avertisment DUR: "Nu poți fi cetățean român cât timp ești asociat sau primești bani de la oligarhii care jefuiesc țara"
Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a transmis, duminica seara, intr-o emisiune TV, un mesaj extrem de dur. Acesta a afirmat ca "nu poti fi cetatean roman atata timp cat esti asociat sau castigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decat sa jefuiasca aceasta tara". Paunescu a vorbit si despre modul cum se spala banii in tara noastra.
Bobby Păunescu, regizor, președinte ARMIS, și Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA la București/ Colaj foto
Adrian Zuckerman: România are cel mai mare număr de companii controlate de stat. Trebuie privatizate și făcută o lege care să funcționeze la toate
Adrian Zuckerman, fost ambasador SUA la Bucuresti, a facut o analiza amanuntita, duminica seara, la un post TV, referitoare la lupta cu "dusmanul exterior Rusia", subliniind ca o solutie ar fi aceea de a produce cat mai mult energie in Romania, respectiv de a nu mai fie dependenti nici noi, dar nici Europa, per ansamblul sau. El a subliniat, in emisiunea moderata de Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, ca "Romania are cel mai mare numar de companii controlate de stat", aratand ca Guvernul ar trebui "sa privatizeze" aceste companii si "sa faca o lege care sa functioneze la toate".