Dragnea: Eu i-am spus lui Grindeanu să îl sune pe Iohannis. Nu mă tem de o mare apropiere între ei

Friday, 10 March 2017, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, că el i-a „zis” premierului Grindeanu să-l sune pe şeful statului, Klaus Iohannis, în perspectiva vizitei la Consiliul European, pentru a stabili un punct de vedere comun, el menţionând că nu se teme de o prea mare apropiere între cei doi, scrie Mediafax.

Adaugă părerea ta

Solicitat, joi, la România Tv, să precizeze care este relaţia sa cu premierul Sorin Grindeanu, Dragnea a precizat:

"Eu l-am - cum să-mi găsesc cuvântul, să nu mai supăr, nu pot să-i spun că i-am cerut, nici că i-am solicitat - l-am sunat şi i-am zis că în opinia mea ar fi bine să-l sune pe preşedinte să se vadă înainte ca amândoi să meargă la Bruxelles, pentru că înainte de Consiliu European familia social-democrată europeană – şefi de state şi de guvern - şi familia popular europeană au întâlniri informale, înainte de a se duce în Consiliul European”.

„Şi pentru a avea un punct de vedere comun, e bine să se întâlnească. Drept pentru care premierul Grindeanu l-a sunat pe preşedintele Iohannis şi s-au văzut”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă ştia dinainte sau a aflat de a televizor de întâlnire, Dragnea a răspuns: „Păi dacă i-am zis domnului prim-ministru să-l sune pe preşedintele Iohannis şi ştiu că l-a sunat şi a stabilit să se întâlnească, ştiam că s-au întâlnit până la urmă şi sper că au avut o discuţie bună”.