Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă, întâlnire cu militarii Invictus, la Guvern. Ce le-a transmis

Tuesday, 30 October 2018, 16:16 Sursă: REALITATEA.NET

"Aţi avut tăria de a merge mai departe. Sunteţi o echipă puternică, de învingători. Am urmărit imagini de la Sidney şi am văzut pe chipurile voastre determinarea de a lupta şi de a câştiga. Aţi fost însoţiţi în permanenţă de emoţia şi mândria familiilor dvs, dar şi a milioanelor de români care au vrut să fie alături de dumneavoastră. Prin generozitatea dumneavoastră aţi depăşit Invictus. Vă mărturisesc că sunteţi un model pentru toţi românii. Vă felicit din suflet pe dumneavoastră şi pe familiile dumneavoastră", a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la Palatul Victoria unde i-a primit pe militarii care au reprezentat România la Jocurile Invictus, desfăşurate la Sydney, Australia.

La rândul său, ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat că militarii din echipa Invictus sunt cei mai buni ambasadori pe care i-ar putea avea România, precizând că este foarte mândru de aceştia şi de reuşitele lor.

"Bine aţi revenit acasă. Să mulţumim Guvernului României pentru modul în care a sprijinit acest proiect, un proiect de suflet nu doar al Armatei României. V-am urat să mergeţi cu fruntea sus aşa cum altădată aţi mers înaintea acestui drapel cum aţi făcut altădată. Sunteţi cei mai buni ambasadori ai României. Vreau să vă spun că sunt extrem de mândru de voi, că dacă viaţa v-a încercat, aţi devenit şi mai puternici. Sunteţi un exemplu demn de urmat pentru fiecare român. Am vorbit de multe ori anul acesta atunci când s-a construit această echipă. V-am spus că îmi doresc un lucru – ca echipa să nu mai crească. Şi m-aţi înţeles foarte bine ce am vrut să spun atunci. Vă felicit pe toţi. Vreau să mulţumesc familiilor dvs. pentru că vă sunt alături şi să vă mulţumesc dvs. că sunteţi o familie frumoasă toţi şi că ne permiteţi să fim alături de voi", a spus Mihai Fifor.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ