Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vasile Blaga: "Sunt şanse ca Guvernul să cadă. Avem nevoie de 280 de voturi"

Thursday, 04 June 2015, 23:11 Sursă: REALITATEA.NET

"Șanse sunt, dar sunt un politician echilibrat și nu aș spune că acest lucru sigur se va întâmpla. Șanse sunt. Avem până acum acordul partidului dlui Geoană, așteptăm pe parcursul nopții, pentru că mâine depunem moțiunea, am transmis-o și celorlalte grupuri parlamentare — UDMR, grupul dlui Fenechiu, minorități altele decât UDMR și independenților—, pozițiile lor. PNL are 173 de parlamentari, partidul lui Mircea Geoană — 13, iar pentru a trece moțiunea este nevoie de 280 de voturi.", a spus Vasile Blaga la Realitatea TV.

Mircea Geoană: Am decis să susțin moțiunea de cenzură a PNL

Președintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, a anunțat miercuri că a decis să susțină moțiunea de cenzură a PNL pe tema votului din diaspora.

"Am decis să susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru țară. Același guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta și camarila sa se raportează la votul prin corespondență și la românii care trăiesc în afara granițelor țării arată clar că nu le pasă nici de viața, nici de părerea copiilor și fraților noștri care își câștigă existența în străinătate. Mulți dintre ei s-ar întoarce și mâine acasă dacă ar avea condiții decente de trai și un loc de muncă prin care să-și întrețină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Șova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare", a afirmat Geoană, într-o postare pe pagina sa de socializare, potrivit agerpres.ro.

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ