Gest impresionant al unui profesor din Africa: predă Word pe tabla din clasă

Monday, 10 February 2020, 16:59 Sursă: Realitatea.NET

Richard Appiah Akoto, profesor la o școală din Ghana, Africa, își învață elevii să folosească computerul cu ajutorul tablei din clasă. El depune acest efort doarece școala nu dispune de calculatoare sau laptopuri, astfel că elevii nu știu să le  utilizeze.

Richard Appiah Akoto, în vârstă de 33 de ani, a făcut senzație pe rețelele de socializare atunci când a postat o poză cu el, schițând cu atenție o machetă a unui ecran Microsoft Word. În imagine se vede cum profesorul folosește cretă colorată pe tabla de clasă, pentru a-i face pe elevi să înțeleagă mai bine. 

Gestul său s-a făcut auzit în lumea întreagă. Astfel, drept răsplată, dascălul a fost premiat cu o stea în cadrul unei conferințe a educatorilor internaționali, găzduită de Microsoft, la Singapore.

Anthony Salcito, vicepreședinte Educația Microsoft la Nivel Mondial, l-a lăudat pe Richard ca fiind un exemplu pentru profesorii din lumea întreagă.

 „Munca ta a inspirat cu adevărat lumea. Acesta arată cu adevărat inovația, angajamentul și pasiunea uimitoare pe care profesorii le au pentru a-și ajuta elevii să se pregătească pentru viitor”, a spus Anthony Salcito.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN