Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prea lux! Cum arată dormitoarele private cu paturi din noile avioane GALERIE FOTO

Tuesday, 14 November 2017, 10:53 Sursă: REALITATEA.NET

Dormitoarele private care se vor regăsi la clasa I au o suprafață de 12 mp, cu televizor de 32 inch. Designe-ul noilor modele de avioane din Orientul Mijlociu este conceput de Mercedes S-Class, iar fiecare pasager are un apartament propriu. Ușile sunt glisante, iar pasagerii vor avea intimitate. Scaunele cu gravitație zero, inspirate de NASA, oferă confort total pasagerilor. Pentru a completa confortul, călătorii mai primesc pijamale, cremă hidratantă și alte lucruri utile, potrivit thesun.co.uk. 

Bătălia pentru a ocupa locul de la fereastră s-a încheiat, deoarece fiecare cabină va avea acces la fereastră. Există și o fereastră mică prin care călătorii pot primi comanda fără să fie nevoiți să vorbească cu personalul bordului dacă nu doresc. 

Noile cabine vor fi lansate prima dată pe Boeing 777-300 a Emiratelor, pe rutele Dubai - Bruxelles și Geneva, și ulterior Perth și Brisbane.

Călătorii vor plăti din ianuarie 2018 pentru un bilet de la Dubai la Bruxelles suma de 5000 de euro. 

Tim Clark, președintele companiei Emirates Airline, a declarat: "Suntem foarte entuziasmați de noul nostru design, care oferă intimitatea, confort și lux. În afară de noile noastre dormitoare private complet închise, clasa Business oferă cele mai recente scaune din piele confortabile, cu minibare personale, iar scaunele de la Economy Class au tetiere reglabile din piele, iar sistemul de divertisment a fost modernizat la toate clasele".

 

GALERIE FOTO

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN