IARNĂ GREA în sudul SUA: furtuna de zăpadă a făcut 6 victime şi a BLOCAT complet oraşul Atlanta

Thursday, 30 January 2014, 11:33, Sursă: REALITATEA TV

Gerul continuă să îşi facă de cap în Statele Unite. Cel puţin şase oameni şi-au pierdut viaţa din cauza furtunii de zăpadă ce a lovit sudul Americii. Oraşul Atlanta a fost paralizat aproape în întregime, iar mii de şoferi au rămas blocaţi în maşini din cauza troienelor de zăpadă.

Adaugă părerea ta

Străzile capitalei statului Georgia au fost transformate într-un adevărat pationar de vremea deosebit de rece. Zeci de accidente au avut loc într-o singură zi, iar mai mulţi oameni au rămas în maşini o noapte întreagă, din cauza nămeţilor. Mulţi dintre aceştia şi-au prezentat calvarul pe reţelele de socializare.

Alţii nu au fost în stare nici măcar să ajungă la autovehiculele proprii, îngropate sub gheaţă şi zăpadă.

Maşinile oamenilor sunt acoperite cu un strat gros de gheaţă. Mai multe persoane încearcă să îşi scoată maşinile din nămeţi cu tot ce au la îndemână.

"Asta nu este normal. Aceasta nu este vreme normală. Trebuie să găsim metode mai bune pentru a ne ocupa de situaţie".

Statele Georgia, Louisiana şi Mississippi au fost afectate grav de furtuna de gheaţă, iar guvernatorii au fost nevoiţi să declare starea de urgenţă. Trenurile au fost blocate în gări, iar mii de avioane au rămas la sol. Presa din SUA le reproşează autorităţilor din sud că nu au fost pregătite pentru iarna grea din acest an.