Copilul imigrant de 4 ani, dat dispărut, a fost omorât. Ucigaşul a mărturist ce a făcut cu cadavrul

Friday, 30 October 2015, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

Un german a fost arestat în cazul dispariţiei unui copil imigrant din Bosnia, în vârstă de patru ani, dintr-un centru de refugiaţi din Berlin, în urmă cu o lună, după ce a mărturisit că l-a omorât, au anunţat autorităţile germane, citate de site-ul agenţiei de presă AP, scrie Mediafax.

Adaugă părerea ta

Procurorul Michael von Hagen a declarat că bărbatul în vârstă de 32 de ani, cetăţean german, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost predat autorităţilor de mama acestuia, după ce femeia l-a recunoscut într-o înregistrare video difuzată de poliţia germană. Mama suspectului era intervievată, joi dimineaţă, de poliţişti în locuinţa acesteia din statul Brandenburg, în apropiere de Berlin, când bărbatul a apărut şi a mărturisit că l-a ucis pe băiatul în vârstă de patru ani, spunând că are cadavrul acestuia în maşină.

Poliţiştii au descoperit trupul copilului în maşină într-un rezervor, acoperit cu nisip pentru animale, a precizat von Hagen. O autopsie va fi efectuată pentru a stabili cauzele şi data morţii, dar potrivit procurorului, băiatul părea că nu a fost "ucis azi sau ieri".

El a mai precizat că suspectul este interogat în prezent de autorităţi în privinţa posibilelor motive care au dus la săvârşirea crimei, dar nu există dovezi că bărbatul ar fi avut atitudini xenofobe sau vreo legătură cu grupările extremiste de dreapta.

Mohamed Januzi, în vârstă de patru ani, a fost văzut ultima dată pe 1 octombrie în centrul pentru înregistrare a imigranţilor din centrul Berlinului, fiind însoţit de un bărbat neidentificat. În săptămâna următoare de la dispariţia băiatului, poliţia a publicat fotografii cu Mohamed şi o înregistrare video cu un bărbat neidentificat care mergea împreună cu băiatul pe stradă, iar cazul a atras atenţia publică în Germania.

Alte articole din: Ultimele Stiri