Horoscop. Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna. Nu își vor găsi niciodată perechea

Wednesday, 02 May 2018, 16:24, Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP. Există câteva zodii care nu sunt deloc statornice. Umblă din floare în floare și nu își pot găsi perechea.

Adaugă părerea ta

HOROSCOP. Vărsător

Nu este nicio surpriză aici. Vărsătorul este fantoma zodiacului. Va rămâne singur pentru că singura persoană în care au încredere este propria persoană. Își găsesc fericirea în singurătatea profundă. Vărsătorii sunt suflete adânci, însă nu reușesc să lege relații cu persoanele din jur. Este foarte dificil pentru un Vărsător să își găsească un partener stabil. Vărsătorii adoră să viseze și sunt activiști convinși. Întotdeauna vor crede că pot obține mai mult din orice situație. Un Vărsător are nevoie de spațiu sau și de timpul său de singurătate, iar acest lucru este greu de acceptat pentru alți nativi.

Obiecte care îţi aduc noroc, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Capricorn

Un Capricorn știe cum să joacă într-o relație. Muncește mult și are standarde foarte ridicate. Se leagă de orice chichiță din relație. Capricornii sunt foarte selectivi, însă sunt și foarte loiali. Odată ce i-ai cucerit, pot fi ai tăi pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanți, de aceea trebuie să faci un compromis destul de mare atunci când ești în preajma lor.

Zodiile norocoase ale lunii mai. Parcă le-a pus Dumnezeu mâna în cap!

HOROSCOP. Fecioara

Singurul motiv pentru care ar putea rămâne singuri este pentru că nu cred despre ei că sunt îndeajuns de buni pentru cineva. Sunt perfecționiști și plini de nesiguranță. Sunt extrem de sensibili și adoră structura. Preferă un partener stabil în care să poată avea încredere, scrie girly.ro.

Zodiile care trec cel mai bine peste o despărțire


Alte articole din: Ultimele Stiri