Reacție dură din PSD după ce Iohannis i-a acuzat de carnagiul din Ialomița

Saturday, 05 October 2019, 13:33, Sursă: REALITATEA.NET

Sâmbătă dimineața a avut loc în județul Ialomița, pe DN2A cel mai grav accident din acest an, cu 10 morți, marea majoritate angajate ale unui magazin Mega Image din Capitală. Președintele Iohannis, aflat la Iași, a acuzat direct PSD de producerea acestei tragedii, spunând că "lipsa de infrastructură ucide". 

Adaugă părerea ta

Klaus Iohannis a legat accidentul crunt de sâmbătă dimineața de prezența PSD la putere în ultimii 30 de ani. "Lipsa de infrastructură ucide, la fel cum corupția ucide", a spus șeful statului.

La scurt timp după declarațiile lui Iohannis, purtătorul de cuvânt al PSD a reacționat la fel de dur: Iohannis era nervos că a făcut drumul până în Moldova și vinerea Iohannis blochează traficul cu coloana de mașini pentru a merge acasă, a spus Valeriu Steriu de la PSD: 

"Avem un președinte care a blocat în ultimul an orice, așa că acum spune ce nu a făcut, că nu poate spune ce a făcut. Cred că e o zi de campanie în care e nervos că a făcut drumul până în Moldova. Eu nu l-am văzut de multe ori la Iași sau în vreun spital, dar știu că vinerea blochează traficul cu coloana de mașini pentru a merge acasă. Avem un președinte care nu e adaptat la ce se întâmplă în țară. A mers în America și a venit cu o șapcă", a spus purtătorul de cuvânt al PSD la un post TV

"Astăzi am avut o tragedie națională și președintele a venit cu atacuri la PSD", a declarat Valeriu Steriu, citat de Stiri pe surse.